;)
kexik: Nevim jak se to používá přes ten current project, nikdy sem to nepotřeboval.
Najel sem si tedy v current project na effects a tam vidim už třeba složku BLUE DR-2S a v ní je 127 různých parametrů MIDI CC#. Vím že 127 má MIDI kanálů nebo tak nějak. Jenže já teď nevím, který z těch 127 parametrů vybrat, aby mi ovládal třeba low-pass v tom DR-2S.
Najel sem si tedy v current project na effects a tam vidim už třeba složku BLUE DR-2S a v ní je 127 různých parametrů MIDI CC#. Vím že 127 má MIDI kanálů nebo tak nějak. Jenže já teď nevím, který z těch 127 parametrů vybrat, aby mi ovládal třeba low-pass v tom DR-2S.
aaaha... to akurat znamena ze tvoj vst ma blbo (presnejsie nema) pomenovane CC... obavam sa ze ti neostava nic ine ako skusat, alebo ist na stranku vyrobcu a tam sa docitat. FL interne meni CC vysielane kontrolerom na CC pozadovane vst pluginom, ovsem vacsina pluginov ich ma pomenovane a tom zozname su uz nazvy cudlikov... mrkni trebars na nejaky iny plugin, jak to vyzera ked je to ok