A5 Pro - ADAM Audio
A5 Pro - ADAM Audio
A5 Pro - ADAM Audio
http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=92239
Ahoj, uz je nekdo mate? Nejake nazory...?
http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=92239
Ahoj, uz je nekdo mate? Nejake nazory...?
http://www.katatjuta.cz - Core 2 Duo, M-Audio Fireware 18/14, SX 3.1, Windows XP SP2
Včera jsem si je byl poslechnout a musím říct, že mě zaujali ještě víc než A7. Hrají takřka stejně a jsou praktičtější! Tj. jsou menší, mají ochranej rošt, možnost ovládání hlasitosti z jedné bedny, více barev, ... Navíc se mi líbí možnost dokoupení subwooferu Sub7, který sice už v pár obchodech je, ale na oficiální webu nikoliv. Je to sub navržený přímo pro A5.
2xA5+Sub7 = cca 550+380 = 930,-Euro, to uz nie je uplne najmenejWyvern píše:Včera jsem si je byl poslechnout a musím říct, že mě zaujali ještě víc než A7. Hrají takřka stejně a jsou praktičtější! Tj. jsou menší, mají ochranej rošt, možnost ovládání hlasitosti z jedné bedny, více barev, ... Navíc se mi líbí možnost dokoupení subwooferu Sub7, který sice už v pár obchodech je, ale na oficiální webu nikoliv. Je to sub navržený přímo pro A5.
Když vyjdu z cen např. na Thomann.de, tak to dělá asi 2x259+359=877 EUR, což je oproti samotným 2xA7 za 2x369=738 EUR myslím docela slušný.. a Sub8 k A7 je za 488 EUR. Každopádně sub je volitelnej, dokoupitelnej později a zpravidla ani není být potřeba. Uváděl jsem to jen jako možnost.. a rozdíl mezi těmito většími a menšími repro je jen ve výkonu, kvalita je totožná.Poshook píše:2xA5+Sub7 = cca 550+380 = 930,-Euro, to uz nie je uplne najmenej
-
- Profesionál
Říkám to já a podle oficiálního webu je o pětkách doslova napsáno: "The brand-new A5 is the smallest scion of the ADAM Studio Monitors and technically a smaller brother of the A7." Daň za menší velikost je nižší výkon a horší spodní rozsah. Kvalita, pečlivost provedení a použitá technika je totožná. Výhody jsou vyjmenovány v mém prvním příspěvkuBrooklyn / juanita juarez píše:says who? ;]

Jindy2: já už jsem s tímdle rozhodováním nahlodanej na kritickou mez!

Wyvern: jj, úplně ti rozumim
...jo hele, jak si to myslel s tím ovládáním hlasitosti z jedné bedny? to jako že pokud stáhnu hlasitost na jedné, tak se stáhne stejnou měrou i na druhé?
nevim, jak by to technicky udělali, ale to by bylo moc fajn, protože štelovat hlasitost na obou bednách bych nerad a kupovat ty regulátory hlasitosti za 2 tisíce se mi taky nechce...

nevim, jak by to technicky udělali, ale to by bylo moc fajn, protože štelovat hlasitost na obou bednách bych nerad a kupovat ty regulátory hlasitosti za 2 tisíce se mi taky nechce...
-
- Profesionál
'technically a smaller brother' muze bejt eufemismus pro kdeco. zvlast 'technically' je false friend a znamena 'teoreticky', a ne 'pouzitou technologii'. ;] ale urcite to muze bejt dobra bednicka, proc ne.Wyvern píše:%u158íkám to já a podle oficiálního webu je o p%u11btkách doslova napsáno: "The brand-new A5 is the smallest scion of the ADAM Studio Monitors and technically a smaller brother of the A7." Da%u148 za men%u161í velikost je ni%u17e%u161í výkon a hor%u161í spodní rozsah. Kvalita, pe%u10dlivost provedení a pou%u17eitá technika je toto%u17ená. Výhody jsou vyjmenovány v mém prvním p%u159ísp%u11bvkuBrooklyn / juanita juarez píše:says who? ;]
Jindy2: já u%u17e jsem s tímdle rozhodováním nahlodanej na kritickou mez!V pond%u11blí se chci rozhodnout...
Jindy2: Podívej se třeba na http://www.adam-audio.com/downloads/A5_ ... i_engl.pdf - je tam zmíněná vlastnost Stereo-link - vpodstatě jde o to, že bedny zapojíš jakoby do série a pak skutečně ovládáš hlasitost jen jedním knoflíkem... Teď tam navíc ještě čtu, že Sub7 má i dálkový ovládání, tak kdyby ten Stereo-link byl rozšířitelnej i na sub, tak by to byla bomba.. ovládal bys všechno naráz dálkově
Nadruhou stranu přijdeš o symetrické zapojení, takže kdyby ti na tom jó záleželo, tak se nějakýmu triviálnímu mixážnímu pultíku nevyhneš.. a nebo hlasitost ovládat jen z PC.
Brooklyn: Jistě, jsou to hlavně marketingový kecy, ale bedýnky to jsou vážně dobrý! Zajdi si je někdy poslechnout

Brooklyn: Jistě, jsou to hlavně marketingový kecy, ale bedýnky to jsou vážně dobrý! Zajdi si je někdy poslechnout

jedine riziko co v tom vidim, je 2+1Wyvern píše:Říkám to já a podle oficiálního webu je o pětkách doslova napsáno: "The brand-new A5 is the smallest scion of the ADAM Studio Monitors and technically a smaller brother of the A7." Daň za menší velikost je nižší výkon a horší spodní rozsah. Kvalita, pečlivost provedení a použitá technika je totožná. Výhody jsou vyjmenovány v mém prvním příspěvkuBrooklyn / juanita juarez píše:says who? ;]
Jindy2: já už jsem s tímdle rozhodováním nahlodanej na kritickou mez!V pondělí se chci rozhodnout...