Kdyby chtěl dělat továrnu na hudbu a vydávat rychle (což nechce), tak jako ať předhotovený prefabrikát kupuje, to je jeho věc

P.

Chci si udelat jidlo s kari, potrebuju kari, tak si ho koupim  a varim. Ja potrebuju varit a ne byt korenar. Jestlize do songu potrebuju konkretni snare a kopak, nevim jak se dela, nemam na to zkusenosti, tak si ho proste koupim a venuju se tvorbe.
 Chci si udelat jidlo s kari, potrebuju kari, tak si ho koupim  a varim. Ja potrebuju varit a ne byt korenar. Jestlize do songu potrebuju konkretni snare a kopak, nevim jak se dela, nemam na to zkusenosti, tak si ho proste koupim a venuju se tvorbe.  uzavřel bych to s tím, že to je (v daném případě) na tazateli se rozhodnout, přičemž pár tipů (co se týče práce) tu zaznělo - včetně info o nákupu.
 uzavřel bych to s tím, že to je (v daném případě) na tazateli se rozhodnout, přičemž pár tipů (co se týče práce) tu zaznělo - včetně info o nákupu.
 Čo sa týka kvalitného punchy kicku, tak napríklad si pamätám, že v magazíne Keyboard bolo kedysi interview s Brianom Transeauom (BT) a ten mal tam kompletný tutoriál ako robí kvalitný kick, myslím, že to bolo o tom, že ho mierne na začiatku odstrihne a tým pádom je tam taký lup na začiatku. Boli tam aj finty ako robi tie mikroeditácie so samplami (tzv. stutter edits alebo niečo také). Treba ako už aj písal niekto vyššie aj skúšat mixovať viacero zvukov a prísť na vlastný hudobný vkus.
 Čo sa týka kvalitného punchy kicku, tak napríklad si pamätám, že v magazíne Keyboard bolo kedysi interview s Brianom Transeauom (BT) a ten mal tam kompletný tutoriál ako robí kvalitný kick, myslím, že to bolo o tom, že ho mierne na začiatku odstrihne a tým pádom je tam taký lup na začiatku. Boli tam aj finty ako robi tie mikroeditácie so samplami (tzv. stutter edits alebo niečo také). Treba ako už aj písal niekto vyššie aj skúšat mixovať viacero zvukov a prísť na vlastný hudobný vkus. nevím sám jak to nazvat ... ke konci jsem se neudržel a prost? jsem do toho tak trošku za?al mlátit ..
 nevím sám jak to nazvat ... ke konci jsem se neudržel a prost? jsem do toho tak trošku za?al mlátit ..   jinak k tématu .. ono je to opravdu o postoji .. já jsem zrovna ten tip kterýmu nevadí se u?it .. u?ím se rád a chci se zdokonalovat ... nemám pot?ebu si n?co zlech?ovat ... ale jak ?íkám je to opravdu na každým z nás jaký máme postoj ..
 jinak k tématu .. ono je to opravdu o postoji .. já jsem zrovna ten tip kterýmu nevadí se u?it .. u?ím se rád a chci se zdokonalovat ... nemám pot?ebu si n?co zlech?ovat ... ale jak ?íkám je to opravdu na každým z nás jaký máme postoj .. Prodává se i monofonní varianta DSI Mopho za polovic.
 Prodává se i monofonní varianta DSI Mopho za polovic.