Ako naefektovat taketo piano
Re: Ako naefektovat taketo piano
lebo ho nemam a keby som aj chcel, tak na zaklade toho co pises netusim o aky lexicon vobec ide, ci to je hw alebo sw a aky model a pododne... nepotrebujem prechadzat presety za mna, tato moja otazka bola na zvukarov (ktori tu su) a ktori proste podla pocutia vedia behom par minut take nieco simulovat. no a od nich som potreboval radu, ci je to vobec mozne napodobnit na akomkolvek reverbe, alebo treba specialny a ake parametre pri reverbe pripadne pri niecom inom co tam mozno este je nastavit a na co sa sustredit, kedze tieto zvukove veci idu trochu mimo mna.
nic viaac a nic menej. preco sa musim citit pri polozeni jednoduchej otazky ako uplny magor? ved bud k tomu ma niekto nieco konkretne povedat, alebo to ignorujte. chcem tak vela?
nic viaac a nic menej. preco sa musim citit pri polozeni jednoduchej otazky ako uplny magor? ved bud k tomu ma niekto nieco konkretne povedat, alebo to ignorujte. chcem tak vela?
Dano, nehnevaj sa, ale neviem co si cakal. Hruby nastrel si sa dozvedel - je to reverb. Nasledny krok bol napisat, ake mas k dispozicii reverby, mozno by sa niekto chytil. Pokial mas moznost pouzit vst, siel by som cestou ambience, glaceverb, epicverb a klikal po presetoch a krutil wet/dry kolieskom. Do 10 minut sa musis s tymto arzenalom aspon hrubo priblizit linkovanej ukazke. Na Tvoju otazku, tak ako si ju polozil, bez detailov o tom, co mas k dispozicii a co si skusil, sa lepsie proste odpovedat neda.
Inak u toho omnisphere piana pocujem skor delay ako reverb, je to tiez cesta ako osexit piano, ale to co si poslal v linkovanej mp3 je cisty verb bez delay-u.
Inak u toho omnisphere piana pocujem skor delay ako reverb, je to tiez cesta ako osexit piano, ale to co si poslal v linkovanej mp3 je cisty verb bez delay-u.
Naposledy upravil(a) dusanmsk dne 05 led 2013 14:34, celkem upraveno 1 x.
Dusan to ze je to reverb som napisal v mojom uvodnom prispevku, na to nebolo treba narvat sem dve strany totalneho balastu.. ale tak hlavne ze ste si pokecali no... ja na to akosi dnes nemam naladu... celkom poucne v kazdom pripade.
Naposledy upravil(a) dano dne 05 led 2013 14:36, celkem upraveno 1 x.
STi dik pozriem... cize podla teba sa take nieco neda vyrobit na akomkolvek reverbe?
Dano : hw lexicon by som ti samozrejme neradil.. Radil som ti sw lexicon samozrejme.. A ten je predsa jeden.. Lexicon native reverb..
Dano: potrebujes kvalitny reverb .. Lebo chces aby bol taky vyrazny, ako na tej ukazke.. Sorry.. Vies ze ta mam rad.. Ale tato tema mi pripada ako 90% tem tu na fore.. Clovek ani nic nevyskusa a hned sa pride pytat..
Daj sem nenaefektovany klavir, prejdem Ti presety u free vst verbov co tu mam.
Pytkin ver tomu, ze sa s tym hram uz nejaky ten den... a vies ze ta mam tiez rad
Skusim aj ten Lexicon NR co pises...

Naposledy upravil(a) dano dne 05 led 2013 14:43, celkem upraveno 1 x.
Tak uz si asi prisiel na to, ze na zlych reverboch to nejde.. Tak preco sa pytas, ci to ide na kazdom? 

neser ma
prisiel som na to, ze ja to vyrobit neviem. to je cele.. a podla mna som to skusal na velmi dobrych reverboch. ale skusim ten Lexicon...
pytam sa ci to ide na kazdom preto, lebo dobry zvukar dokaze zazraky pomaly s cimkolvek... ako keby si to nevedel..
a este som sa pytal na konkretne parametre ak by niekto vedel. takze uplne mimo mi moja otazka nepride teda

pytam sa ci to ide na kazdom preto, lebo dobry zvukar dokaze zazraky pomaly s cimkolvek... ako keby si to nevedel..
a este som sa pytal na konkretne parametre ak by niekto vedel. takze uplne mimo mi moja otazka nepride teda
Nie.. Na zlom reverbe dobry reverb neurobi ani pan boh..
Konkretne parametre? Prejdes si presety.. Najdes farbu, ktora sa ti hodi.. Nastavis velky cas a viac wet.. To je vsetko.. To zvladnes ..
Konkretne parametre? Prejdes si presety.. Najdes farbu, ktora sa ti hodi.. Nastavis velky cas a viac wet.. To je vsetko.. To zvladnes ..