ako odstranit šum z nahravky?

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
recis

ako odstranit šum z nahravky?

Příspěvek od recis »

no myslim ze otazka je jasne, prosim poradte neviem si rady, vdaka

Pulse Man

Re: ako odstranit šum z nahravky?

Příspěvek od Pulse Man »

Ja pouzivam CoolEdit. Nezman lepsi soft na odsumeni.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

pluginov na odsumovanie je tona .. cize soft mozes pouzit lubovolny .. staci pouzit search ..

Poshook

Příspěvek od Poshook »

Magix Audio Cleaning Lab

Jindy

Příspěvek od Jindy »

pokud vim, tak nejaky noise remover je od Sony a myslim ze je primo v Sound Forge 8...mozna se mylim, ale vsadil bych se, ze sem to tam nekde videl...kazdopadne pri normalizaci nahravky tam je urcite volba na odstraneni sumu, ale to mozna nebude mit takovy efekt jaky ty chces, ale muzes to zkusit...

recis

Příspěvek od recis »

Cool edit mam aj ja, ale tam to nejde uplne dobre urobit aby som nestratil aj cast vysok, stiahol som aj ten cleaning lab a tam detto.
konkretne potrebujem odstranit sum zo setu ktory bol nahravany z out mixpultu. btw, tipy na nejaky kvalitny softwerovy mp3 recorder?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

recis : princip odsumovania je v tom ze mas samostatny sum .. ktory sa navzorkuje a potom ho vies z nahravky odstranit .. kvalita odstranenia je zavisla od toho ako dobre sa ten samotny sum podoba tomu v nahravke .. ci je dobre periodicky atd .. v kazdom pripade : odsumovanie neni vec jedneho kliku mysov ..

recis

Příspěvek od recis »

nakoniec som nahral cely mix znova pretoze ta nahravka bola (asi) v neupravitelnej kvalite. na post upravu som pouzil audio editor gold a sčasti fruity loops. vysledok je pristupny v sekcii nove tracky.
diki vsetkym za rady.

Odpovědět