Že bych vcházel zvenku oknem ?dan píše:V ramci brainstormingu bych mozna zvazil i alternativu dat tam namisto dveri kompletni frazncouzska okna (plast nebo drevo)!
Akustické dveře
No, to jsem možná úplně nedomyslel: já francouzskýma oknama do baráku chodim ze zahrady, ale samozřejmě mam ještě vchodový dveře ze severu, který lze zamknout zvenku. Nedošlo mi, že jako jedinej vchod by to asi nefungovalo:-) Jedině, jestli existujou francouzský okna se zámkem, nejen s kličkou, což nevím.Ivo píše:Že bych vcházel zvenku oknem ?dan píše:V ramci brainstormingu bych mozna zvazil i alternativu dat tam namisto dveri kompletni frazncouzska okna (plast nebo drevo)!
No, ale jestli půjdeš cestou dvou dveří, tak možná aspoň ty vnitřní by mohly být francouzský okno, protože v tom okně jsou samozřejmě všechny škvíry dokonale izolovaný. Já bydlel do loňska v Karlíně v ulici, kde je dlažba a ve výši okna cca 50 m vede železnice. Když jede něco po dlažbě pod oknem, tak to je fakt hodně hustý. Původně tam byly starý okna a měnili pak (jenom to vnější) za plastový a to byl obrovskej rozdíl ve zvukový izolaci. Navíc, jak zvukově izolujou okna si člověk může snadno vyzkoušet na spoustě míst, ještě než za to dá prachy.
- Pierre niko
Jednoznacne dvoite dvere. To co radil sasa, jsou vlastne dvoje dvere, akorat ty druhe visi na tech prvnich, dochazi tak rozhodne k prenosum vibraci dotykem. Oddelene dvoje dvere je podle me (IMHO?) lepsi reseni.
PS: jestli je to mistnost v mistnosti, dvoje dvere + utesnit, mozna to bude dohromady levnejsi, nez neco vymysleneho, jak se rika v hokeji prekombinovaneho
PS: jestli je to mistnost v mistnosti, dvoje dvere + utesnit, mozna to bude dohromady levnejsi, nez neco vymysleneho, jak se rika v hokeji prekombinovaneho