akustické řešení režie
- cometthrotter
akustické řešení režie
Zdravím, hledám způsob jak vyřešit akustiku své režie, dalo by se to popsat jako obdélník 4*3 metry, v obou rozích v linii se stolem s monitory mám plné skříně, které docela dobře fungují jako bass trap. Potřeboval bych akustickou izolaci, nejlépe přilepit na zeď , ne po celé zdi, jen asi dva obdélníky cca 1,5*2 m na velkou zeď a něco ješte na boční zeď, jak jsem říkal není to klasick obdélník, většina zadní stěny tam není, jsou to totiž dva pokoje propojené,přikládám náčrt, červená jsou skříně, zelená jsou místa kam bych chtěl izolaci umístit.. jsou tam dva stoly, levý je studiový a na pravém mám druhé pc.. akorát nevím, co na to použít, jestli nějaký isover obalený látkou a přilepený, nebo nějaké hotové izolační desky, opravdu nevím, proto žádám o rady, cena by měla být do 3000 kč celkově. díky
- Přílohy
-
- Náčrt pokoje
Focusrite Saffire Pro 40 , Cubase 6, MPA Gold ,Neumann TLM 102, KRK VXT6, Roland SDE-1000 ,Joemeek oneQ, Sennheiser MD-421, Oktava Mk-012
Re: akustické řešení režie
hustá skica...... 
dal bych bedny na kratší stranu místnosti, skříně někam přesunul a atipickou prusečkovou díru zatáhl závěsem, jestli to má být režije a jestli je to možné.

dal bych bedny na kratší stranu místnosti, skříně někam přesunul a atipickou prusečkovou díru zatáhl závěsem, jestli to má být režije a jestli je to možné.
pokud sou "otevřený" a plný hadrů tak by mohly.
- cometthrotter
zdravím , skica byla potřeba, jinak bych to v životě nemoh popsat srozumitelně
no díru bych závěsem zakrýt mohl, to by byl potřeba tlustý závěs nebo stačí tenčí? ale hádám že je třeba tlustý.. ale napadlo mně, že by tomu mohla pomoct pohovka umístěná tak aby částečně překrývala díru.. chtěl bych zachovat umístění studiového stolu, pokud možno, myslíte že je to reálné? ta skříň v rohu je vysoká ale není plná hadrů, pouze z poloviny, jinak nějaké dokumenty a papíry.. ale teď mi jde hlavně o tu izolaci, nevíte co použít? nějaké panely, nebo izolační desky na stěnu.. díky moc
doplním, že na zemi je všude tlustý koberec.

Focusrite Saffire Pro 40 , Cubase 6, MPA Gold ,Neumann TLM 102, KRK VXT6, Roland SDE-1000 ,Joemeek oneQ, Sennheiser MD-421, Oktava Mk-012