Mám na výběr ze dvou místností které můžu zneužit a vycpat rockwoolem sebou a harampádim...Jedna je větší 3,85x4,30 ale blíží se trošku čtverci ale pořád zapadá do boltova diagramu...druhá je má zase tvar obdelníku ale je už dost malá 4x3 takže už je mimo diagram...Další věc je že výška je 2,85 takže u menší místnosti se sice vyhnu čvercovému půdorysu ale zase mi tu čtverec budou tvořit dvě ze stěn...
Díky moc za názory...
Akustika:Menší obdélník nebo větší skoročtverec?
- MonkeyFighter
- MonkeyFighter
No už sem se tu jednou ptal driv kdyz pripadala v uvahu jen ta vetsi a bylo mi odpovezeno ze ta vetsi se dost blizi ctverci, ze to bude delat neplechu...ale taky si rikam ze to je precejenom dost rozdil nez kdyby to bylo 4x4...
no dobrá takže teď mam eště vetší dylema...jestli mě a polovičku nacpat do tý menší a krabice do větší a nebo naopak...druha varianta je určitě cesta menšího odporu:))
no dobrá takže teď mam eště vetší dylema...jestli mě a polovičku nacpat do tý menší a krabice do větší a nebo naopak...druha varianta je určitě cesta menšího odporu:))
- MonkeyFighter
- MonkeyFighter
tak tak sou to okna
jinak stul a gear bude este jinak, myslim ze este hur...bedny budou na stojanech za stolem protoze uz se mi to na nej vsechno vejde dost blbe...tudiz to bude ale presne tak ze se to tam bude odrazet...ale s tim asi nehnu kdyz to chci mít všechno po ruce
nevim jestli neni lepsi nez resit ty okna vybrat tu malou mistnost a tam se s tim nejak poprat za pomoci rockwoolu...pred okna si asi rockwool nedam...
jinak stul a gear bude este jinak, myslim ze este hur...bedny budou na stojanech za stolem protoze uz se mi to na nej vsechno vejde dost blbe...tudiz to bude ale presne tak ze se to tam bude odrazet...ale s tim asi nehnu kdyz to chci mít všechno po ruce
nevim jestli neni lepsi nez resit ty okna vybrat tu malou mistnost a tam se s tim nejak poprat za pomoci rockwoolu...pred okna si asi rockwool nedam...
Sorry, vetru sem s podobnym dotazem. Muze se nekdo z odborniku vyjadrit k mistnosti, ktera ma tvar pravouhleho rovnoramenneho trojuhelniku? Stena ktera tvori jeho preponu je v cele sirce i vysce prosklena. Ma to nejaka akusticka uskali?...........v cene je vybudovani jedne pricky podle prani zakaznika. Zajimalo by me (v pripade problematicnosti takove mistnosti), kam takovou pricku nejlip umistit pro potreby homestudia..............predem diky