Akustika
Re: Akustika
a myslis, ze je treba zakladat dalsi topic?! do prdele, pak tu clovek nic nenajde v tom bordelu 

- bluerecording
To je ta "search" lenivost....biscuit píše:a myslis, ze je treba zakladat dalsi topic?! do prdele, pak tu clovek nic nenajde v tom bordelu

je to hruza, ja uz to fakt nevydrzel a vybouch. potom tady clovek hleda treba jen rok stary tema a prehrabuje se v tom vidlema. prosim moderatory o vetsi duraz v tehle vecech, v podstate na to pak dojizdi kazdej, kdo tohle forum pouziva trochu vic nez jen na ptani se na hlouposti a zakladani zbytecnych temat. mike promine, neni to nic osobniho, je to obecnej problem.
Rozumiem a mas uplnu pravdu uz nebudem zakladat ziade taketo temy
mozem sa spytat zohnal som si krabice papierove z vajec ak si to polepim po izbe mohlo by to byt v pohode?

Plata od vajec jsou v podstate k nicemu. Procti si temata o akustice, ktery tu jsou.
čekni toto http://www.youtube.com/watch?v=UFiSGYOAnio Známy interpret a riesi to takto,takze vokali keby som chcel nahrat nepomohlo by to akustike?
Ne, nepomohlo, plata jenom trosku rozbijou vejsky, jinak jsou k nicemu. To ze si s nima vyresis akustiku je takovej siroce rozsirenej omyl
Radsi si porid ten paravan.

Tu je moja nahravka http://www.mediafire.com/?29nog3a8c642nw8 myslíš že mi fakt pomože ten Flexi screen Lite? Pls ludia poradte mi nieco
tak si aspon provizorne vyzkousej nejakou "budku" z perin, matraci, nebo ja nevim ceho.. kdyz ten material bude mit vetsi silu (masivnejsi, tlustejsi), vic zatlumi. musis zkouset, ale nejakyho zlepseni urcite docilis i takhle.. ale fakt se to tu uz psalo xkrat, co kdo zkousel s tlustejma dekama apod. hledej 

mna zaujala veta znamy interpret .. Jako ze ho poznaju dakde v petrzalke ? alebo v celej europe ? Na slovensku som o nom nepocul ..mike1332 píše:čekni toto http://www.youtube.com/watch?v=UFiSGYOAnio Známy interpret a riesi to takto,takze vokali keby som chcel nahrat nepomohlo by to akustike?
-
Ja som vyriesil akustiku tak ze som si kupil reflexion filter teda mic thing a auralex ihlany a mam zvuk bez odrazov a som spokojny 

Takze mic thing a auralex by mal stacit netreba kupit akusticku penu?je to zvlastne ale pred tym ked som nahraval mal som aj inde mic taky ozvenovy zvuk som nemal to iba co som sa premiestnil som teraz pri okne
ale skusil som to aj vratit na povodne miesto ale nic
teraz mam novu zvukovku pred tym som mal staru lacnu ,ale to je asi aj jedno
rozmislal som ze strop by som porobil akustickou penou a kupil si este mic thing a auralex dufam ze to zabere

Safra - víš, ale ono to není jen tím, že "koupím to a to a doufám, že to zabere". Tohle JE do určité míry věda a pak i zkušenosti; kdyby sis pořádně přečetl pár hodně obsáhlých tém zde na tyto věci (basové pasti apod.), tak bys byl jednak chytřejší a jednak měl ucelenější představu CO koupit a CO kam dát, aby to celé mělo nějaký smysl...
No ale pokud má někdo dost peněz, tak ať si to vlastně řeší jak chce... Nejsme tady žádná mateřinka
P.
No ale pokud má někdo dost peněz, tak ať si to vlastně řeší jak chce... Nejsme tady žádná mateřinka

P.
-
Asi nahravas rap ako ja a potrebujes tzv. : "suchy zvuk" vsak ? Ja som kupil SE Electronis Reflexion Filter z thomannu a pyramidy p-80..potom ked ti dojdu tie plata treba skusat kde to nalepit a dat aby si dosiahol suchy zvukmike1332 píše:Takze mic thing a auralex by mal stacit netreba kupit akusticku penu?je to zvlastne ale pred tym ked som nahraval mal som aj inde mic taky ozvenovy zvuk som nemal to iba co som sa premiestnil som teraz pri okneale skusil som to aj vratit na povodne miesto ale nic
teraz mam novu zvukovku pred tym som mal staru lacnu ,ale to je asi aj jedno
rozmislal som ze strop by som porobil akustickou penou a kupil si este mic thing a auralex dufam ze to zabere