Behringer Autocom Pro XL MDX 1600

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
Daveyy
Příspěvky: 50
Registrován: 30 led 2011 12:24

Behringer Autocom Pro XL MDX 1600

Příspěvek od Daveyy » 09 říj 2011 12:27

http://www.shop4djs.com/behringer-11/be ... -1600.html

koupil sem si tuto věc ale změna mi moc nepříjde , vyhodil sem peníze nebo v poměru cena/výkon je to dostačující a něco se stím dá dělat? Děkuji

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Behringer Autocom Pro XL MDX 1600

Příspěvek od Pytkin » 09 říj 2011 13:52

to zariadenie funguje .. asi s nim nevies robit ..

Daveyy
Příspěvky: 50
Registrován: 30 led 2011 12:24

Re: Behringer Autocom Pro XL MDX 1600

Příspěvek od Daveyy » 09 říj 2011 18:24

Pytkin píše:to zariadenie funguje .. asi s nim nevies robit ..
jak se na tom zařízení nebo spíš v PC dá nastavit když rendruju třeba v FL hotovej song tak jak byy se dalo nastavit aby to nahravalo ten zvuk kterej projede právě tímhletím. pač když to vyrendruju, vypnu kompresor. zapnu track tak zni pořád jakoby to jelo z integrovky . Zapojený to mam tak že jeden výstup ze zvukovky do kompresoru a ztoho vystup jako vstup do zvukovky. Poradíte mi někdo?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21307
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Behringer Autocom Pro XL MDX 1600

Příspěvek od Pytkin » 09 říj 2011 18:43

hmm .. ocakavas , ze pouzijes integrovanu zvukovu kartu a cez nu prezenies DNU a VON signal do BEHRINGER COMPRESORA .. CO od toho ocakavas ? AK CHCES TOTALNE ZVUK DOKURVIT , TAK SI NA SPRAVNEJ CESTE a podme to riesit .. Ak by si ten zvuk chcel vylepsi , tak zabudni na behringer compressor , zabudni na integrovanu zvukovku a ostan pekne v pocitaci a pouzivaj pluginy ..

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Behringer Autocom Pro XL MDX 1600

Příspěvek od pavlii » 10 říj 2011 09:45

2Daveyy: no hlavně nesmíš renderovat - nebo když už, tak "realtime". Externí krabice se ti nikdy v renderu neprojeví; musíš to které audio nahrát do nové stopy! A to tak, že "klasicky" například. Ale ten realtime render, pokud to aplikace umožňuje, by to mohl zvládnout taky.

P.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: Behringer Autocom Pro XL MDX 1600

Příspěvek od kexik » 10 říj 2011 12:12

nemusis nahravat do novej stopy, vo FL mozes nahravat do edisona a z neho to ulozit na disk. ale MUSIS pracovat realtime, teda cele audio, ktore ma byt hentym komprimovane, kompletne v realnom case prehrat a pocas prehravania vystup z behringra nahrat

Daveyy
Příspěvky: 50
Registrován: 30 led 2011 12:24

Re: Behringer Autocom Pro XL MDX 1600

Příspěvek od Daveyy » 10 říj 2011 17:47

mnojo ale jak to mám udělat zapnu track v FL spustim EDISONA zapnu Behringra a stejne ve vysledny nahravce neni ten behringer slyset :(

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Re: Behringer Autocom Pro XL MDX 1600

Příspěvek od Venti » 11 říj 2011 01:24

A ako to mas zapojene ?

Odpovědět