http://www.shop4djs.com/behringer-11/be ... -1600.html
koupil sem si tuto věc ale změna mi moc nepříjde , vyhodil sem peníze nebo v poměru cena/výkon je to dostačující a něco se stím dá dělat? Děkuji
Behringer Autocom Pro XL MDX 1600
Re: Behringer Autocom Pro XL MDX 1600
to zariadenie funguje .. asi s nim nevies robit ..
jak se na tom zařízení nebo spíš v PC dá nastavit když rendruju třeba v FL hotovej song tak jak byy se dalo nastavit aby to nahravalo ten zvuk kterej projede právě tímhletím. pač když to vyrendruju, vypnu kompresor. zapnu track tak zni pořád jakoby to jelo z integrovky . Zapojený to mam tak že jeden výstup ze zvukovky do kompresoru a ztoho vystup jako vstup do zvukovky. Poradíte mi někdo?Pytkin píše:to zariadenie funguje .. asi s nim nevies robit ..
hmm .. ocakavas , ze pouzijes integrovanu zvukovu kartu a cez nu prezenies DNU a VON signal do BEHRINGER COMPRESORA .. CO od toho ocakavas ? AK CHCES TOTALNE ZVUK DOKURVIT , TAK SI NA SPRAVNEJ CESTE a podme to riesit .. Ak by si ten zvuk chcel vylepsi , tak zabudni na behringer compressor , zabudni na integrovanu zvukovku a ostan pekne v pocitaci a pouzivaj pluginy ..
2Daveyy: no hlavně nesmíš renderovat - nebo když už, tak "realtime". Externí krabice se ti nikdy v renderu neprojeví; musíš to které audio nahrát do nové stopy! A to tak, že "klasicky" například. Ale ten realtime render, pokud to aplikace umožňuje, by to mohl zvládnout taky.
P.
P.
nemusis nahravat do novej stopy, vo FL mozes nahravat do edisona a z neho to ulozit na disk. ale MUSIS pracovat realtime, teda cele audio, ktore ma byt hentym komprimovane, kompletne v realnom case prehrat a pocas prehravania vystup z behringra nahrat
mnojo ale jak to mám udělat zapnu track v FL spustim EDISONA zapnu Behringra a stejne ve vysledny nahravce neni ten behringer slyset 

A ako to mas zapojene ?