civka na 24zilovy parak
civka na 24zilovy parak
nevite kde sehnat civku na 50m 24 ziloveho paraku, pokud mozno i s vestavenym stageboxem 20samic a 4 samci ? Vyrabi to nekdo za nejaly rozumy penize (ne 400USD) ?
U nas je myslim dela SIBA (www.siba.cz (?)). Kamos si ale od nich bral buben pro 50m cca 40ti zilovyho paraku a stalo to docela za prd (musel to nejak opravit, protoze mu ten buben sjizdej z hridele, na ktery mel drzet).
Doporučení
Doporučuji Ti se podívat na www.audiocc.de/main.html.
Je to česká firma a jsem s ní naprosto spokolený !!
Řeším přes ni veškerou kabeláž a nikdy jsem nebyl nespokojen.
Je to česká firma a jsem s ní naprosto spokolený !!
Řeším přes ni veškerou kabeláž a nikdy jsem nebyl nespokojen.
Jo vidis, ja tady slibil, ze se na ten buben zetam a uplne mi to vypadlo z hlavy... sorry.
Ten odkaz je dobrej... docela ziram, ze nejakej blazen paji wiellandy a jeste se tim zivi
... uz bych byl davno v Bohnicich.
Jinak tam jsou vtipny fotky tech parakovejch bubnu: vsechny ty konektory by se mely nejtovat "pod" predni plochu toho bubnu, ne takhle ven. Jednou se mi to timhle zpusobem povedlo prinejtovat, kdyz jsem byl mirne "mimo" po lepeni jednoho caseu alkaprenem...
Ten odkaz je dobrej... docela ziram, ze nejakej blazen paji wiellandy a jeste se tim zivi

Jinak tam jsou vtipny fotky tech parakovejch bubnu: vsechny ty konektory by se mely nejtovat "pod" predni plochu toho bubnu, ne takhle ven. Jednou se mi to timhle zpusobem povedlo prinejtovat, kdyz jsem byl mirne "mimo" po lepeni jednoho caseu alkaprenem...