S tím jdou skutečně dělat věci! Na obyčejný Cutoff budu asi používat něco z toho výše zmíněného, ale tohle se rozhodně hodí také, i v té free verzi.
Díky moc, dendy!
Ale no tak, to je snad normalni, ze lidem pomahas a oni se na tebe vyserou, zvlast pokud si snimi nepodepsal zadny pravne zavazny papir o vzajemne pomoci.nathanael píše:Jindrix: Hezky. Soukromé problémy, to ano, ale s tebou, cutoff a tak dále.
Vadí ti, že tu moje problémy s tebou veřejně publikuji. To je mi úplně jedno, třeba se zblázni.
Dobře, takže tak to jsem nečekal, že mi tu budeš něco nařizovat. Fajn Jindro, ale ty jsi mě sprostě vykradl. Já se nehněvám, je to naprosto skvělé, jen už si ty rady typu "Co je to ten efekt pod dekou?" sháněj někde jinde.
A veřejně proto, že ti znovu opakuji - je mi jedno, jestli to někoho zajímá, nebo ne. Udělal jsem tu dost bordelu na ezone a budu si říkat, co mám právě na srdci a to krásně a veřejně. Protože prostě chci. Vole nejsem zelinář, ale umělec a jsem impulzivní cholerik a budu psát, co mi na držku příjde.
Mno vsak nikdy neni pozde svou reputaci zpravitJindrix píše:Acid: Je to celkově trochu složitější. Rozhodně jsem se na nikoho nevys*al. To jen někdo si špatně vyložil mé jisté introvertní chování dříve, než byl čas to změnit a něco na oplátku udělat pro něj.
Ale - co dá žák učiteli...? Spíše tak žákyně a to já nejsem
Ale tohle už je opravdu OT.
Kdo chce, včetně "nathanaela", ať si mě kamenuje, já se provinile necítím.
A nathanaeli: NEJSEM ZLODĚJ a nikoho jsem nevykradl!!!
Ale to už k tomu "Cutoff" alias "Jak děláš to, že to zní jako pod dekou" (abych byl přesný, nathanaeli ve Tvé interpretaci mého někdejšího dotazu) opravdu nepatří. Promiňte.
- připadá tolik urážlivá, jako jemu?Jindrix píše:Jindy2: OK, chápu...
Ale pokud se naučím, jak který knob namapovat a zautomatizovat a jak funguje/ jakou má funkci, citlivost a parametry, už se na to rozhraní nemusím tak často koukat, ne?
Ale v tom se asi neshodneme a já se nechci hádat, takže to nechme, jak to je - mně je prostě jedno, jak plugin vypadá, hlavně když funguje a je dobrý.
Howgh.