Death Metal mix

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Cundo
Profesionál

Příspěvek od Cundo »

Death Metal projekt sa po dlhsej prestavke dostal do zaverecneho stadia.Na ukazku ponukam track The Leader v podobe,ktoru sme boli schopni dosiahnut.Pre porovnanie neskor prilozim Ivovu verziu,ak nebude mat nic proti...
http://www.cunderlik.sk/prenos/ezone/Leader_digi.mp3

saviour69

Příspěvek od saviour69 »

Perfektni! Moc se mi final mix libi!

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Pohoda, hraje to pekne! Gratuluju.

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Peknej efekt na hlase. Ale celkove mi to prijde malinko sterilni. Jakoby ty veci byly malo spojeny dohromady, nebo jakobych mel problem za tema nastrojema videt lidi. Nevim jestli za to muze Amplitube nebo trigrovany bici, ale trochu ty zivy stavy mi tam chybi. Ale jinak si myslim, ze je to smichany pekne a profi. Jsem zvedavej, co s tim Ivo udela:)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Amorph píše:Peknej efekt na hlase. Ale celkove mi to prijde malinko sterilni. Jakoby ty veci byly malo spojeny dohromady, nebo jakobych mel problem za tema nastrojema videt lidi. Nevim jestli za to muze Amplitube nebo trigrovany bici, ale trochu ty zivy stavy mi tam chybi. Ale jinak si myslim, ze je to smichany pekne a profi. Jsem zvedavej, co s tim Ivo udela:)
Včera večer jsem se trochu snažil ... taková jemná večerní ukolébavka :) Udělal jsem pár rychlých vzorků (za použití té nejtěžší techniky :), uvidíme jestli to bude pro mistry nějak přínosné ... Prostor pro nějaké jemnosti tam moc není :)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

...no ale souhlasim s Amorphem, ze je tam prostor pro vetsi "spinu"...

dano

Příspěvek od dano »

cundo: teda nie som ani odbornik a uz vobec nie fanda takehoto stylu, ale to co si sem zavesil je podla mna zvukovo vyborne. az som prekvapeny...

som zvedavy co z toho vyrobi Ivo s jeho nemetalovym citenim. take vysledky su niekedy zaujimavejsie ako ked to finisuje niekto kto ma dany styl v krvi. ja som tak poriesil jeden moj projekt a vysledkom som bol uplne nadseny.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Tady je masteringový náčrtek, který mi zatím připadá takový nejvyrovnanější, i když je možné, že přání bude aby to bylo trochu "temnější".

Leader - mastering náčrt

Cundo
Profesionál

Příspěvek od Cundo »

Vdaka za reakcie.Kapela ma taky nazor,ak som ho spravne pochopil,ze zvuk tychto songov by mal byt az sterilne cisty,oddeleny,az komercny,aby vyvazil agresivitu muziky.Nie je to moja krvna skupina,tak sa mi tazsie zaujima stanovisko...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Tady je pro zajímavost ještě jedna verze masteru - trošinku otevřenější na výškách a hutnější ve spodcích ...

master náčrt II.

Mirecsynth

Příspěvek od Mirecsynth »

Nazdar chalani ja uz mam kopec death metalu za sebou. Skuste si popocuvat Vader a tak by to malo zniet, aspon priblizne. je to spickovy deathovy zvuk.
Dynaudio BM6A, Tapco S8, Avantone, JBL, Maudio mix IO, Motu 828 MK3 , UAD2, mic-Flea U-47, ART TCS, Art tube 8, Rode- K2, Korg karma, Gitarove aparaty, Basove aparaty, Rode K2, Motu 828mkIII, BBE, Lexikon, ART VOICE CHANEL, SM pro audio.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Mirecsynth: tys michal Vader?

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

urcite to prokouklo a je to stavnatejsi. integrita transientu je podle me lepsi v tom digi mixu/masteru. jestli tam probehl u iva multiband, zkratil bych attack time u vyssich stredu, aby se mi rozplacly.

Cundo
Profesionál

Příspěvek od Cundo »

Vdaka vsetkym za reakcie.Tato kapitola sa uzavrela asi pred dvomi mesiacmi.Lisovalo sa nakoniec z digitalneho mastra.Dodnes nemam vysledne CD,aby som ho mohol pustat detom. :D

kexik

Příspěvek od kexik »

Cundo píše:Vdaka vsetkym za reakcie.Tato kapitola sa uzavrela asi pred dvomi mesiacmi.Lisovalo sa nakoniec z digitalneho mastra.Dodnes nemam vysledne CD,aby som ho mohol pustat detom. :D
chyba, to je najhlavnjsie, rodina sa nesmierne pobavi, ked objavi krabicu s divnymi kolieskami na ktorych je tvoje meno, hned potom ako sa zlozi na lacnu urnu. tiez v podstate rozmyslam hlavne tymto sposobom. ostatne palo habera takisto, o danovi junasovi ani nehovoriac.

je cas to vybalit, pozil som. prispevky od kexika z 1-2 oktobra delit desiatimi. 3-5 oktobra budem na oktoberfeste, takze ak sa nahodou ozvem, delte radsej rovno 100-100000

Odpovědět