Death Metal mix
Peknej efekt na hlase. Ale celkove mi to prijde malinko sterilni. Jakoby ty veci byly malo spojeny dohromady, nebo jakobych mel problem za tema nastrojema videt lidi. Nevim jestli za to muze Amplitube nebo trigrovany bici, ale trochu ty zivy stavy mi tam chybi. Ale jinak si myslim, ze je to smichany pekne a profi. Jsem zvedavej, co s tim Ivo udela:)
Včera večer jsem se trochu snažil ... taková jemná večerní ukolébavkaAmorph píše:Peknej efekt na hlase. Ale celkove mi to prijde malinko sterilni. Jakoby ty veci byly malo spojeny dohromady, nebo jakobych mel problem za tema nastrojema videt lidi. Nevim jestli za to muze Amplitube nebo trigrovany bici, ale trochu ty zivy stavy mi tam chybi. Ale jinak si myslim, ze je to smichany pekne a profi. Jsem zvedavej, co s tim Ivo udela:)

cundo: teda nie som ani odbornik a uz vobec nie fanda takehoto stylu, ale to co si sem zavesil je podla mna zvukovo vyborne. az som prekvapeny...
som zvedavy co z toho vyrobi Ivo s jeho nemetalovym citenim. take vysledky su niekedy zaujimavejsie ako ked to finisuje niekto kto ma dany styl v krvi. ja som tak poriesil jeden moj projekt a vysledkom som bol uplne nadseny.
som zvedavy co z toho vyrobi Ivo s jeho nemetalovym citenim. take vysledky su niekedy zaujimavejsie ako ked to finisuje niekto kto ma dany styl v krvi. ja som tak poriesil jeden moj projekt a vysledkom som bol uplne nadseny.
Tady je masteringový náčrtek, který mi zatím připadá takový nejvyrovnanější, i když je možné, že přání bude aby to bylo trochu "temnější".
Leader - mastering náčrt
Leader - mastering náčrt
Tady je pro zajímavost ještě jedna verze masteru - trošinku otevřenější na výškách a hutnější ve spodcích ...
master náčrt II.
master náčrt II.
-
Nazdar chalani ja uz mam kopec death metalu za sebou. Skuste si popocuvat Vader a tak by to malo zniet, aspon priblizne. je to spickovy deathovy zvuk.
Dynaudio BM6A, Tapco S8, Avantone, JBL, Maudio mix IO, Motu 828 MK3 , UAD2, mic-Flea U-47, ART TCS, Art tube 8, Rode- K2, Korg karma, Gitarove aparaty, Basove aparaty, Rode K2, Motu 828mkIII, BBE, Lexikon, ART VOICE CHANEL, SM pro audio.
-
- Profesionál
chyba, to je najhlavnjsie, rodina sa nesmierne pobavi, ked objavi krabicu s divnymi kolieskami na ktorych je tvoje meno, hned potom ako sa zlozi na lacnu urnu. tiez v podstate rozmyslam hlavne tymto sposobom. ostatne palo habera takisto, o danovi junasovi ani nehovoriac.Cundo píše:Vdaka vsetkym za reakcie.Tato kapitola sa uzavrela asi pred dvomi mesiacmi.Lisovalo sa nakoniec z digitalneho mastra.Dodnes nemam vysledne CD,aby som ho mohol pustat detom. :D
je cas to vybalit, pozil som. prispevky od kexika z 1-2 oktobra delit desiatimi. 3-5 oktobra budem na oktoberfeste, takze ak sa nahodou ozvem, delte radsej rovno 100-100000