demo mix šanson,jazz
demo mix šanson,jazz
Zdravím,požádal mě kamarád,jestli bych jim nesmíchal demo skladeb určených hlavně k prezentaci.Rád bych věděl,co si o tom myslíte zde na foru

Re: demo mix šanson,jazz
Já myslím úplně v pohodě a dostačující.
Akorát mi to připadá už na hraně s nulou.
Něco tam prská a zkresluje.
Ten konec při doznění ještě nějak ošetři.
I ten šum se dá s trochou přehlédnout.
1:38 máš nějaký lupanec.
Akorát mi to připadá už na hraně s nulou.
Něco tam prská a zkresluje.
Ten konec při doznění ještě nějak ošetři.
I ten šum se dá s trochou přehlédnout.
1:38 máš nějaký lupanec.
Mně se to líbí. Je ale pravda, že se nemůžu považovat za odborníka
.

docela v pohode, jen vokal mi prijde trosicku ostrej a mistama asi hlavne na zacatku mi prijdou rusivy nadechy a mlaskani. Jo a v 1:50 hoodne vyjede basa hlasitostne nahoru, to bych poresil bud kompresorem, nebo mozna spis rucne. No kdyz ta o tom premejslim, nebal bych se tam na celku pridat neco mezi 500hz az 1K. Trochu tam citim v tehle mistech diru a myslim, ze by se tim i relativne kompenzovala urcita nabrousenost. Ale jsou to v podstate detaIly, jinak pomerove i jinak mi to prijde fajn.
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
Takže díky za vaše reakce a postřehy,díky tomu jsem zkusil ještě jednu verzi.Mám pocit že se více pojí nástroje a zpěv k sobě.Trochu jsem šel dál od nuly,protože to bylo fakt nadoraz

vzhledem ke stylu..
...zdá se mi to trošku překomprimované a souhlasím, že by to nemělo zupat na basech a řezat na vejškách, chybí mi tam trošku ten střed.
nějaký ruchy tam jsou, otázka v jakém stavu byl materiál před mixem..
...zdá se mi to trošku překomprimované a souhlasím, že by to nemělo zupat na basech a řezat na vejškách, chybí mi tam trošku ten střed.
nějaký ruchy tam jsou, otázka v jakém stavu byl materiál před mixem..
-
Souhlas s K studiem, na daný styl mi to přijde dost vela komprimovaný. Celkem tak zaniká dynamika toho celého. Též by neškodilo ten vokál trochu zakulatit.
A poslední věc zkusil bych automatizovat volume vokálovýho reverbu: když soudružka zpěvačka zabere aby byl výraznej a když zpívá potichu byl téměř neznatelnej - dá se tím dosáhnout víc jakoby intimějšího charakteru vokálu
Snad ti to pomůže...
A poslední věc zkusil bych automatizovat volume vokálovýho reverbu: když soudružka zpěvačka zabere aby byl výraznej a když zpívá potichu byl téměř neznatelnej - dá se tím dosáhnout víc jakoby intimějšího charakteru vokálu
Snad ti to pomůže...
nepustaj to ziadnemu francuzovi, pac ta tresne flaskou po hlave .)
inak zvuk je imo uplne ok, na prezentaciu uplne staci
inak zvuk je imo uplne ok, na prezentaciu uplne staci