Dva vzorky,kritizujte a dávejte názory

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
mkdaw

Dva vzorky,kritizujte a dávejte názory

Příspěvek od mkdaw »

Dávám sem dva totalně amaterské vzorky doma sejmuté tím nejlacinějším co na trhu je.Posuďte a properte co tomu chybí.Nikterak moc nemícháno.Nejvíce mne zajímá váš názor na celkovej i když nic moc zvuk a jeho možné vylepšení.Dík
Naposledy upravil(a) mkdaw dne 18 pro 2008 20:59, celkem upraveno 1 x.

jackies

Příspěvek od jackies »

Odpověď jsi vlastně napsal sám, takže co se dá říct jiného ?
Pokud jsou to první pokusy o natáčení, tak to také přesně tak zní.
Zkušenost se nedá naučit.

Další budou lepší a lepší, když si dáte větší práci s každou součástí nahrávání.

Kvalitní nástroje, kabely, ( "blbost" jako třeba nové struny), aparáty, mikrofony, způsoby sejmutí, výslovnost, ošetření nabraného materiálu, , smíchání, ...... je toho hramada.
A kladu důraz na aranž a výběr zvuků už před natáčením.
2,3 zkreslené kytary se synthem co hrajou ve stejném pásmu a zhruba to samé je docela špatně (trochu gulášek) atd ..
Také hraní a souhra hraní rytmicky dobře (velmi těžké) je dobrá cesta k lepšímu zvuku.

btw : ale že jsem se bál u těch čertech !! :) Strašidelný :)

mkdaw

Příspěvek od mkdaw »

Nějak tak jsem to myslel.Jenže je to všechno jen z garáže.Ale jsem rád za toto hodnocení je tudy cesta k lepšímu výsledku.Co se tíče arange u Čertů,není třeba se ptát.Tam to asi nepředělám je to tak 20let stará písnička od Accept a je vlastně tak nějak okopírovaná ale orig.už jsem stratil.
kytary jdou přímo z Vox Tonelab.Basa přez Mic Shure 57.Zpěv je na na Soundking EC015W a má to dost vysoko.Jediná věc co lze asi po domácku udělat je dbát na přesnost hraní a na čistotu hraných partů.Je jasný že to jako z profi studia nebude. Jo a dík moc za názor

Odpovědět