Mam tu od Beyerdynamicu zbrusu novy instruktazni DVD "Miking drums with Manni von Bohr" kde zvukar David Sievers ukazuje ruzne pozice a typy mikrofonu u jednotlivych bubnu. Zitra to budu davat jako novinku na Audiopro web ... ale pro vas ukazka uz dneska
Zkusel jsem to nagrabovat ale nepovedlo se mi z toho dostat titulky ... (je to nemecky). Bude vam to aspon tak k necemu ? Pripadne mam originalni DVD ale 8GB se mi nikam na web asi nevejde ... :-]
... mmno je to docela velky ... doufam, ze se me to vcera vlastne dneska nad ranem na ten server douploadovalo vsechno. Nikomu vam to nejede nebo jen Greezmenovi ?
safa: ja bych to urcite chtel - klidne i prepaleny - akorat nejsem z Prahy - protsim prosim o odlozeni jednoho kousku a ja si tam nekoho poslu z kamosu
Psal jsem "stavte ve firme" a psal jsem to zamerne. Upozornuju ze plati jen pri teto podmince, jednak vas rad uvidim a jednak to nehodlam nikam posilat !
Pytkine, SRRY to uz vubec ne - jsou toho dve DVDcka (to uz jsme zkouseli s Kermitakem a je to upload o nervy). ALe rekni v Blave klukum z G-tecu urcite ti taky jedno daj.