sample 1) instrument input (Low Z)
sample 2) instrument input (High Z)
sample 3) line in (+16dB gain in DAW)
sample 4) BOSS OD-1 in bypass (buffer) + line in
sample 5) BOSS OD-1 in bypass (buffer) + instrument input (High Z)

Všechny vzorky nahrány p?es preamp Focusrite ISA One + RME Babyface A/D (line in) + low cut @ 90 Hz v DAW, nic víc.
Stahujte (šipka vpravo na p?ehráva?i): WAV 16-bit /44 kHz nebo stream Záv?r: P?ekvapil mne rozdíl mezi Low Z a High Z a zárove? i výsledek záznamu s kytarovým efektem BOSS OD-1, který byl v bypass režimu, ale jeho vnit?ní buffer poskytl zesílení ca. 16 dB do linkové vstupu preampu (shodou okolností se jednalo o stejnou hlasitostní úrove? jako u ukázky ?. 1 a 2), zárove? se však projevila i jeho barva, díky ?emuž se o proti HiZ ukázce jeví nepatrn? jasn?jší a možná i líbiv?jší, p?i pe?livém poslechu se mi zdá ale ten?í, s menším podílem nosných frekvencí v nižších st?edech (?), celkov? p?sobí trochu jinak harmonicky, nicmén? si myslím, že je to použitelné ?ešení nap?. pro p?evodníky, které nedisponují nástrojovým vstupem nebo pro p?ímé napojení do mixu (dále je z?ejmé, že s jiným kytarovým efektem jako nap?. Strymon, který má vysoce kvalitní buffer by mohl být výsledek i perfektní.
Náb?r kytary p?ímo do linky je jasnej propadák, pro zajímavost jsem ješt? p?idal ukázku OD-1 buffer + HiZ (zde je zajímavé, že žádný nárust dB v sou?tu buffer+HiZ gain se nekonal, spíše se jen potvrdilo, že OD-1 mírn? žere basy).