Hraju v kapele basa + kytara + elektronika....používám kurzweil K2000+AKAI MPC1000 (z toho mi lezou samply a beaty)...+ zpěv ...všechno to míchám v stařičkym mixáku mackie CR1604 a leze mi to za mnou do beden 2x RCF 325A + 1x DB sub.OPera(todle PA mi slouží jako kytaristovi aparát.,takže nepoužíváme ani nepotřebujem odposlechy - vzhledem k druhu hudby,který hrajem a na místech kde hrajem (většinou malý prostory,kde kvalitní zvuk je vzácnost ).....pořídil sem si alesis HD24 (verze notebook zvukovka mám za sebou,...takže mám jasno..

i když je tahání krabic po koncertech někdy vopruz,tak HW způsob mi vyhovuje naprosto)..a chci ho používat hlavně na zkouškách a koncertech ,takže systém..plug and play

..co nejjednodušší.....píchnu zvlášť kytaru ,basu a můj mixik...no a ten mixik s tim si nevim rady ,jak to zapojit..co nejefektivnějc.....mám starej mackie CR1604...má 8 insertů,kde když nedocvaknu jack ,tak jsou v podstatě directy,ale protože bych chtěl mít tam i ty efekty ,který mám v auxech tak nevim,jak to udělat...vím jen ,že ty outy jsou pre-eq a pre-aux..... .Vzhledem k tomu ,že používám v auxech efekty a jsou v hudbě dost důležitý,chci ,aby se stopy nahráli i s efektama,ale problém je ten,že ten mackie má výstupy pre aux a pre eq......je nějaký řešení,jak to vyřešit?...nebo je to o tom poohlednout se po jinym pultu s directama ,který má funkci post-eq nebo post-pre.....chci prostě co nejjednodušší mobilní způsob vícestopýho nahrávání...popřípadě co byste mi doporučili jako řešení...díky za jakýkoli názor..