Final EQ mixing
Final EQ mixing
Pre klasicky stary dobry rock - na posudenie
Re: Final EQ mixing
Kermitáku - máme virtuálně zhodnotit přínos tohohle nastavení EQ pro finální mix..!! Ty děláš, jako bys v životě nemíchal

Dneska jede virtualizace...!!!!
P.

Dneska jede virtualizace...!!!!
P.
jako ze si mam predstavit jak ta nahravka asi zni a pak si mam predstavit co s ni asi udela aplikace tohodle nastaveni eq? 

Aha...
Tak v tom pripade bych pridal 0.32dB na 870Hz.

od Kermitak » úte 22 říj, 2013 1:43 pm
Aha...
Tak v tom pripade bych pridal 0.32dB na 870Hz.
To se mi líbí !!!
Aha...

To se mi líbí !!!

No pekne hodnotenie. Poslem to tomu, kto mi to pri praci nemiesal. Dobre sa pobavi. Ozaj tak mi napadlo, ani ste si to nevyskusli a hodnotite. Tak mi to pripada, ze usi ani nepotrebujete.
hele neuraz se, ale jestli mas doma tekouci studenou vodu, tak ji nech poradne odtect, aby byla opravdu ledova, pak si vem hadr, namoc ho poradne v ty vode a priloz si to pak na celo a nech alespon pul hodiny prilozeny... mozna se ti mozek tim sokem probere k nejakymu zachvevu cinnosti. jestli to nepomuze, tak vyhledat odbornou pomoc, na miste by mozna byl i psychiatr. tohle je totiz blby i jako vtip.
Nema to zmysel, neurazam sa a ani nepatrim medzi odbornych radcov. Zistujem, ze na audizone - atd. - Finito
Vela zdaru vsetkym uprimnym.
Vela zdaru vsetkym uprimnym.
jelikoz nechapes, ze kazda skladba, ac treba jednoho stylu, jednoho autora a jedne stejne kapely, ma temer vzdy jine pozdavky na ekvalizaci (napr. take zadne), je to opravdu zbytecne. to co si nalepil v prvnim prispevku je opravdu hodno toho, co jsem sarkasticky popsal ve svem prispevku predchozim. ver mi, lidi se tady snazi radit trpelive a uprimne - viz tve predchozi tema o milionech mikrofonu na bici sade, ale co je moc...
Oldcable zřejmě odstranil z prvního příspěvku ten obrázek nastavení EQ, čímž zkazil pointu budoucím generacím - teď je teprve tohle vlákno zcela nesmyslné. Proto to zamknu, nic zajímavého se zde již nedozvíme 
P.

P.