Cauko, Normalny nick ?? Mr. Pandemonium napriklad?dendy píše:no vitaj na ezone.. ale si si mohol dat nejaky normalny nicka co, ides predat vsetko outboard a kupit hento bundle ??
![]()
![]()

A hlavne ze to je za 9.99 usetriime usetriime

Cauko, Normalny nick ?? Mr. Pandemonium napriklad?dendy píše:no vitaj na ezone.. ale si si mohol dat nejaky normalny nicka co, ides predat vsetko outboard a kupit hento bundle ??
![]()
![]()
no nieco takeAnalog Dimension píše: Cauko, Normalny nick ?? Mr. Pandemonium napriklad?
Ahoj,ReaktoplazmAR píše:hm, netušil som že v krakovanoch je nejaké študio, ale máte to tam pekné, aj ceny...
robíte aj off-line mastering, že by som bol pri tom a očumoval ??![]()
btw: neviete či sú v tom spomínanom mastering packu aj monitory???
No ak sa chces dozvedet nieco viac o tajomnom projekte Analog Dimensiondano píše:kto je Analog Dimension? poznam osobne zo zrazu alebo z predajne?
super tesi ma aspon taktoAnalog Dimension píše:No ak sa chces dozvedet nieco viac o tajomnom projekte Analog Dimensiondano píše:kto je Analog Dimension? poznam osobne zo zrazu alebo z predajne?kukni web, ktory mame tu v "pate/podpie" prispevku
Btw... neposobili sme zdaleka len v psychiatrickej (psytrance) komunite ako Dendy povedal, produkovali a mixovali sme rozne styli hudby atd atdale nechcem tu zas nejak offtopicovat a zatienovat ten unikatny 9 dolarovy Bundel nasim supackym studiom a nasou pohnutou minulostou,
![]()
aj nas tesi, a dikdano píše:super tesi ma aspon taktoAnalog Dimension píše:No ak sa chces dozvedet nieco viac o tajomnom projekte Analog Dimensiondano píše:kto je Analog Dimension? poznam osobne zo zrazu alebo z predajne?kukni web, ktory mame tu v "pate/podpie" prispevku
Btw... neposobili sme zdaleka len v psychiatrickej (psytrance) komunite ako Dendy povedal, produkovali a mixovali sme rozne styli hudby atd atdale nechcem tu zas nejak offtopicovat a zatienovat ten unikatny 9 dolarovy Bundel nasim supackym studiom a nasou pohnutou minulostou,
![]()
web som kukol, je prijemny... nech sa dari