nazdar decka. mame v predajni na stene nalepene ihlany (molitanove) a stale sa na niektorych miestach odlepuju. neviete mi niekto poradit, cim to treba prilepit, aby to drzalo?
Poshook píše:nazdar decka. mame v predajni na stene nalepene ihlany (molitanove) a stale sa na niektorych miestach odlepuju. neviete mi niekto poradit, cim to treba prilepit, aby to drzalo?
Dik
... Primacoustic na to dodava zvlastni lepidlo v tube, jmenuje se Liquid Nails. MMno asi nejlip zkus se zeptat tech chalanu co na SK dovazaju Auralex, ti by meli mit taky neco takovyho ...
Chemopren jedine nic lepsiho na to neznam. Neboj nerozezere to..ja osobne jsem na to pouzil chemopren a ted jsem predelaval studio a nejde to dat pomalu ani dolu
aale... odborne vam prezradim ze odkedy sa chemak neriedi toluenom ale etylacetatom, tak vam to nic nerozozerie... smrdi to jak prasa, ale na rozdiel od mutagenneho tecka sa v tele rychlo rozklada na dve komponenty: kyselinu octovu a nas stary dobry spiritus... a okrem toho je prchavejsi, cize smrad je raz dva prec...