Tyjo, výborný, pánové, děkuju moc za odpovědi!
Určitě máte pravdu, že ten prostor je nepřirozenej a umělej a "zkouřenej", ale to je vlastně záměr

. Potřebujeme totiž, aby ta hudba zněla prostě tak nějak "divně" a podtrhlo to vizuál, kterej je tam taky trochu zvláštní.
Brooklyn / juanita juarez, matucha: Super, díky... haas mne nenapadl, zkusím to...
Amorph: Mě to právě taky celkem baví

. Ale to je dobrej nápad, ten krátkej delay by mohl udělat právě ten "klaustrofobickej" prostor... ale je pravda, jak psal matucha, že mi taky přijdou perkuse vlevo o kousek dřív než vpravo... tak že bych dal "zdroj" vlevo, nasadil na něj ten krátkej delay a dal to posílat doprava... nebo dát dva vedle sebe, nasadit ty krátký delaye a ten pravej naférovku šoupnout... asi je to trochu prasárna, ale...
PELF: Já se taky nejdřív divil, jestli je to fakt záměr

. Ale pak jsem dostal mp3 jakože z "oficiálního soundtracku" (btw. ani jsem vlastně pořádně nevěděl, že se vydávaj i soundtracky z her...) a tam to hraje taky takhle divně zeširoka, ale přitom když si to dám na sluchátka, tak ty perkuse skoro jako by hrály uprostřed hlavy, což je dobrý
Amorph 2: Díky za tip, už tam pár těchhle reverse věcí mám a mne tyhle "scary" momenty hodně baví

... je taky dobrý, co jsem vyčetl tady někde, ještě reversnout pak reverb, to dělá taky celkem dobrý věci na ty "nabíhačky"

. Já už tam něco "nahozenýho" mám, co mi dělá takový "strašení", ale nějak jsem tam právě zatim nedokázal dostat ten prostor (a to "hraní uprostřed hlavy")... a podle mýho i v tomhle tracku to dělaj hodně ty perkuse, kdy se ty konkrétní rány vlastně tak hezky divně odrážej a ukazujou ten prostor nad těma "hučákama"...

A díky za tip na Kontakt... impulsy jsem zatím používal jen ke Guitar Rigu na kytaru, jinak s nima moc neumim, ale rád se vydám experimentovat novym směrem
dano: Vidíš, to vůbec neznám, jdu se podívat, co to je... ale když už to mám rozdělaný, tak by mi to bylo líto teď jen tak nechat a tahat

Ale děkuju, určitě se to může někdy hodit

A furt to komprimuju, a furt je to zkreslený....aneb P.P. (žádný "doktor", ale "poučený posluchač")