chtěl bych se zeptat jak vlastně docílit toho "nejlepšího" zvuku, teďka mi jde hlavně o ten mix (hip hop a RnB), chtěl bych se dozvědět nějaké vaše rady, zkušenosti apod.

Dobry zdroje zvuku, dobrej monitoring/akustika, hodne zkusenosti. Muzes zacit tim monitoringem/akustikou, jakmile uslysis veci spravne, tak budes mit vetsi sanci vybirat si dobry zvuky, lip je uz od zacatku upravovat no a rychlejc ziskas "ty spravny" zkusenosti".chtěl bych se zeptat jak vlastně docílit toho "nejlepšího" zvuku
Tak já samozřejmě myslel samy o sobě v rámci mixu. Né solo.Pytkin píše:no .. ja si myslim ze vyberat dobre zvuky , aby zneli sami dobre , neni uplne idealne pravidlo .. totiz zvuky musia zniet dokopy dobre .. casto krat sa stane , ze samostatny jeden zvuk neznie nejak moc dobre .. ale pekne sa doplni s inymi zvukmi .. moje skusenosti hovoria , ze ked pouzijes viac dobrych zvukov (ktore su plne a zneju samostatne dobre) , tak potom ked hraju spolu , tak je to velmi nezrozumitelne .. naopak , ked pouzijes ploche tenke zvuky , tak su lepsie citatelne .. atd .. toto je ale samozrejme velmi zlozite a clovek az praxov na to pride , co sa s cim da pekne skombinovat ..