Levné basové pasti -akustická pěna ..bude to fungovat ?
Levné basové pasti -akustická pěna ..bude to fungovat ?
Ahojte ,Narazil jsem na tyto levné basové pasti . http://www.midi.cz/inzerat/123880/proda ... p-pb-mp-1/
Rozměr je 60cm . Jedná se udajne o materiál jak jsou ty "pyramidky " chtěl bych toto jako reseni do mensí místnosti ..otazka jestli ta šířka materiálu bude stačit .. ?? bude to učinné ??neb Nebo jedině dát třeba 2 za sebe... máte s tímto matrošem zkušenosti? Díky moc
Rozměr je 60cm . Jedná se udajne o materiál jak jsou ty "pyramidky " chtěl bych toto jako reseni do mensí místnosti ..otazka jestli ta šířka materiálu bude stačit .. ?? bude to učinné ??neb Nebo jedině dát třeba 2 za sebe... máte s tímto matrošem zkušenosti? Díky moc
Re: Levné basové pasti -akustická pěna ..bude to fungovat ?
Není to tak účinné jak RW, ale trochu to pomůže, nicméně alespoň 4 ks by to chtělo (2 x 2) + třeba něco dozadu, za sebe. Koukni třeba u Thomanna, maj tam celkem širokej sortiment a ceny některejch nejsou špatný...
jj ale ta cena u thomana sem se ted díval a nejlevnějsí je za 1500.. možná by bylo lepsi koupit jich vic a jak říkaš tad za sebe více...
http://www.thomann.de/cz/the_takustik_cbt_37.htm
http://www.thomann.de/cz/the_takustik_cbt_37.htm
Taky jsem na to koukal ten rozměr 25cm mi přijde blbej málo uciný, jako dobrý třeba dát to nekam za bedny nebo do opravdu malý místnosti, otázka je jestli to je fakt bass trap na bazi otevřených buněk nebo molitan.
no právě je to hoodně levný... je to ten samí material co se používa na pyramidky ..podle me jen molitan .Zase si na druhou stranu říkam .vezmu treba 4 na zkousku a uvidi se.. tak neco by to pohltit mohlo a vypada to dobre...asi lepsi nez nic nevim no
to je stopro molitan... je to past, ale ne basova... spis past na nepoucitelny setrilky 

- Pierre niko
Ja uz jsem pred mesicem z legrace kontaktoval toho chlapika. Zajimalo me, kdo je vyrobce, jake to ma vlastnosti, a taky jake to ma protipozarni parametry. Nic mi ktomu nebyl schopen dodat, ale rikal, ze stranky pripravuje. Jsem zvedav, nevylucuju totiz, ze by treba chlapik sehnal velmi levneho dodavatele treba nekde z ciny. Paramerty na stul, a pak se uvidi...
mě řekl to sami jen že je to akustická pěna nic víc .....
no protoze zadna polyurethanova pena nemuze bejt takhle "draha". proste ta cena mluvi za vse. nevim, nekdy mi prijde, jak kdyz nekteri stale ocekavaji, ze jednou bude emkovej bavorak za cenu ojete felicie...delay píše:biscuit ... proč seš si tak jistej??? To z tý fotky přece nejde poznat ne?
na druhou stranu, je to aspon ferovej obchod, kdyby to prodaval za petikilo kus, to by byla pekna leva

si skoro pripadam, jak kdyz delam pr nejaky drahy firme jako treba auralex, ale dat si do studia/bytu neco toxickyho, jen proto, ze to stalo par korun...Pierre niko píše:Jsem zvedav, nevylucuju totiz, ze by treba chlapik sehnal velmi levneho dodavatele treba nekde z ciny. Paramerty na stul, a pak se uvidi...
- Pierre niko
Biscuit: No to by si nedal asi nikdo
Papiry k produktu na stul... ISO a dalsi parametry a pak se uvidi.