Major Tom - co s ním?
Major Tom - co s ním?
Názory prosím klidně sdělujte, ale toužím po radách.
Je to domácí žvýkání, ale rád bych se na něm něco naučil. Poraďte prosím co udělat aby to znělo blíž normálnímu soundu.
Tady je originál
Je to domácí žvýkání, ale rád bych se na něm něco naučil. Poraďte prosím co udělat aby to znělo blíž normálnímu soundu.
Tady je originál
Mno - nechápu, co máš na mysli tím "normálním soundem". Když to srovnám, tak semtam ujede frázování L/R kanál - nepřesnosti ve zdvojení zpěvu. Nejsou tam ty bicí, takže tím to možná není tak hutné, ale proč ne, instrumentálka je instrumentálka. No a hlavně to jsou ženské hlasy, kdežto na videu jsou mužské, to se tím pádem taky posouvá barevně jinak.
Čili mi to přijde OK - kde cítíš nedostatky?
P.
Čili mi to přijde OK - kde cítíš nedostatky?
P.
podla mna to pouzitelne a normalne znie, dokonca gitara sa mi paci viac ako v originali, kde je dost masivne zaklincovana do aranze. samo mam pocit ze ked to spieva dakto iny ako bowie, ze je to parodia, to je jedna z jeho pesniciek ktore proste nemoze spievat nik iny (vies si predstavit niekoho ineho ako mercuryho spievat scaramouche, scaramouche wil you do the fandango? ja teda nie)
Hurá!kexik píše:no, mas to moc live, to je pravda... trebars basa je moc dynamicka oproti originalu. znie to cele ako lajfka z koncertu
Co s tím?
Kompresor?
na kytaru dám teda jiný reverb
zeď obiju prolžkama od vajec
co s šuměním vokálu?
Otočit knoflíkem na preampu nebo je to komplet beznaděj s obyčejným membránovým Shurem?
Co je to stereoobraz?delay píše:Tak zásadní problém je zpěv, kterej je v koncovkách hrozně falešnej. S tím bych začal. Zbytek mi přijde celkem fajn. AKustika má moc roomu, trochu jinak bych udělal stereo obraz...
(Nebo jak se s ním dá pracovat?)
teoreticky vím, že panoráma, dozvuka a eq, prakticky tím nevládnu
Naposledy upravil(a) TAP dne 14 lis 2008 11:05, celkem upraveno 1 x.