Zdravím,
potřeboval bych poradit. Bydlím v klasickým panelákovým bytě a mám možnost si udělat malou nahrávací místnost v komůrce cca 2x2 metry. Budu nahrávat pouze zpěv do hudby. Je to reálné? A pokud ano, doporučíte mi monitory? Přemýšlím nad KRK rp6 nebo Adam A5.
Jinak bych mohl ještě nahrávat v obýváku, ale to se mi moc nechce (sousedi...).
Tak to asi ví, že to nebude nic moc...
Vyber "nejmenší zlo" což se mi v této situaci jeví zhruba na 5" nebo max. 6" repro... Adam A7 nebo třeba Tannoy Reveal 6D maj možnost nastavení mj. v oblasti basů, takže by se to mohlo hodit. Pokud je to moc drahé, tak vem "cokoli"...
Tu místnost bys měl hlavně pořádně vytlumit a bude to OK.
bude to chciet bedne co maju co najblizsie vyskac k basaku a maly basak. a pocuvat hodne zblizka, bedne od seba 80cm... pri nakupe bedni bude NEVYHNUTNE si ich pozicat na domov a skusit v tej cimre, vacsina bedni to nezvladne
Kermitak píše:Mo, pokud se jedna jen o kontrolu toho, co se nahralo, tak bych tedy v tomto pripade osobne sel radeji do sluchatek...
Přesně tak ... na bedny bych v tomto případě vůbec nepomýšlel. Kromě toho za pár tisíc se dají koupit hodně špičkové sluchátka, což se nedá vůbec říct o bednách ...