mix stop v audio nebo midi??
mix stop v audio nebo midi??
chtěl bych se vás zkušených zeptat jaké výhody skýtá mix v audio stopách,dosud míchám v midi stopách protože tam ten základ mužu pořád měnit,tak se obracím na vás jaké s tím máte zkušenosti 

Re: mix stop v audio nebo midi??
Latence, vykon. Jedno mensi, druhy vetsi. 

iMac i9 80GB RAM 2TB SSD, Mac OS Mojave 10.4.16, Apollo 8 Duo
-
- Profesionál
midi je min spolehlivy, chase eventu nemusi fungovat dobre, na nejaky zazoomovani nebo zasmyckovani par milisekund muzes zapomenout, na vizualni kontrolu faze taky, hrozi nejaky problemy pri nahravani patchu v nastrojich, at uz virtualnich nebo hardware, mensi zatez pameti, kdyz pouzivas vsti... proste vsechno hovori pro wav, pokud uz nechces menit aranz (tu muzes menit donekonecna, proto je dobry v urcity chvili prepnout do audia a pracovat zase jinym stylem).
audio ti da i moznost jinyho stylu prace.. neni to spatna vec, kdyz clovek porad nemuze prijit na napad co s tim. uz se mi parkrat stalo, ze az paradoxne uzavrenejsi zpusob prace s audio stopou, dal tracku ten spravnej feel. sileny nuzky jsou proste nekdy mocna zbran 
jinak ja taky preferuju midi a vetsina stop se u me zkonvertuje do audia az pri vyslednym mixdownu.

jinak ja taky preferuju midi a vetsina stop se u me zkonvertuje do audia az pri vyslednym mixdownu.
čím víc železo, tím víc audio