Hudba a zvuk je pre mňa len koníček, takže prosím berte moje dotazy ako od človeka, ktorý sa zvukom neživí, investuje do toho len svoj voľný čas a občas do vybavenia nejaké tie voľné financie, dobre? Všetko, čo viem, som sa naučil metódou pokus-omyl, takže odo mňa nečakajte žiadne zázraky

K veci - navrhol som detskému zboru pri novo vzniknutej hudobnej škole (kde spieva dcéra), že môžeme natočiť CD, len tak pre pamiatku, žiadne umelecké veľdielo. S mojím skromným vybavením by som to teoreticky mal zvládnuť, nebude to žiadna sláva, ale na tú srandu tu snáď stačiť bude.
Väčšinu skladieb bude doprevádzať klavír, to nebude problém, ale pár piesní ma natoľko zaujalo, že sa pohrávam s myšlienkou urobiť úpravu pre orchester s využitím ComposerCloudu a nahrať ten zbor s tým. V takom prípade ale bude problém, že budem musieť zbor nahrávať "bez doprovodu", teda budem musieť nejako deťom pustiť nahrávku orchestra, do ktorej budú spievať.
Ako to mám technicky poriešiť? Hľadal som na internete, ako na to, našiel som jednoduchý nápad použiť FM vysielač s nízkym výkonom a deťom dať k dispozícii jednoduché "rádio" - keďže každé decko už dnes má smartfón s FM rádiom, stačí len aby si ho doniesli so slúchatkom a je to poriešené. Čo je ale problém, je nájsť ten vysielač - a tam som sa zasekol, na českom internete som našiel len FM vysielače do auta, ale nič jednoduchého s linkovým vstupom.
Nemáte niekto skúsenosti v tomto, prípadne nepoznáte zariadenie, ktoré sa u nás dá zohnať a urobilo by to túto službu? Alebo, ako to prípadne poriešiť inak? Samozrejme, že môžem použiť distribútory a zosilovače a čo ja viem, čo ešte, ale nechce sa mi do toho investovať, keďže je to jednorázovka, neprofesionálna a neskôr by som to nevyužil, predsa len si viem predsatviť, že by som si za tie peniaze mohol zakúpiť niečo užitočnejšie

Vopred ďakujem za rady.