IMHO Ivo, toto by mohla byt ukazka, ze akusticka gitara sa da velmi slusne nasnimat aj na jeden mikrak (Kermitak, dufam ze to s tou gitarou teraz nevzdas )
IMHO Ivo, toto by mohla byt ukazka, ze akusticka gitara sa da velmi slusne nasnimat aj na jeden mikrak (Kermitak, dufam ze to s tou gitarou teraz nevzdas :))
Jiste ze nevzdam !!! ;) Jeste by me zajimalo jak to snimali :)
aj mna, mozno to hral super gitarista na super gitaru snimanu cez super mikrofon cez super predzosilnovac do super prevodnika.... to cele v super akustike....a urcite aj typek, co to cele mal pod kontrolou, bol super...
hm.. takze diskusie o warez softe (nehovoriac o linkach na warez) su striktne zakazane ale linka na, v podsate tak isto ukradnuty, oficialne vydany track je v pohode ?? hm.. to mi prijde ako dvojty meter ..
dendy píše:hm.. takze diskusie o warez softe (nehovoriac o linkach na warez) su striktne zakazane ale linka na, v podsate tak isto ukradnuty, oficialne vydany track je v pohode ?? hm.. to mi prijde ako dvojty meter ..
len rypem ignorujte ma ...
Mas pravdu, moc koser to neni, mozna by nebylo od veci tu mp3 oriznout treba na tretinu, to by snad uz melo byt ok (takova obdoba trial verze softwaru ;)