Pojďme to klidně rozdělit a probrat to víc; minimálně bude změna oproti "standardu" jakou zvukovku do 2000,- a co je to reboot

P.
nebude uzsi .. bude uplne presne rovnaky .. ved to je matematikapavlii píše:Pokud bude "obdélník" (když už to tu zaznělo) udělaný mixem, tak bude furt obdélník bez ohledu na to, jestli budou stáhnuté fadery stop (ve stejném poměru) nebo group/master fadery - prostě ten "obdélník" bude užší.
ale proste je to hlupost co tu hovoris .. ci znisis fadre na stopach , alebo znizis master , dynamicky rozsah , aj vysledny zvuk bude uplne identicky ..Stan píše:Mě šlo o to že při stažení masteru se nezmění dynamický rozsah.
ked ti stopa klipuje (v mixe , nie pri zazname samozrejme) , tak to neni vobec ziadny problem .. znizenie mastru to riesi .. aby sme neprevalili prevodnik na vystupe ..Stan píše:Jěště jinak když ti některá stopa clipuje pak stažením masteru se nic neřeší.
tomuto uz vobec nerozumiempavlii píše: EDIT: 2 Pytkin - já jsem tím "užší" myslel, že bude obecně "užší", ale ne ve vztahu k výsledku po stažení Master faderuprávě proto, že to je matematika.
Abychom se v tom nezamotali: shrnu to tak, že jsem napsal, že stažením Master faderu bude "obdélník užší" a stažením dílčích šavlí bude "taky užší" a to tak, že v obou případech stejně.Pytkin píše:tomuto uz vobec nerozumiempavlii píše: EDIT: 2 Pytkin - já jsem tím "užší" myslel, že bude obecně "užší", ale ne ve vztahu k výsledku po stažení Master faderuprávě proto, že to je matematika.
termin"obecne uzsi" , je mi nejasny ..