Názory na mix (Hardrock)
Re: Názory na mix (Hardrock)
Co t?eba takhle :
A asi už kon?ím, kapela je spokojena a to je momentáln? podstatné. D?kuji všem za rady a ?as poslouchat.
Naposledy upravil(a) Tonysss dne 05 dub 2014 10:07, celkem upraveno 2 x.
jó,tahle verze je v celku v pohodě..
zvuk je samozrejme to nejdulezitejsi. bez nej by nebyla hudba.Pytkin píše:hudba sa hlavne pozuva kvoli hudbe .. nie kvoli zvuku .. i ked pri citani tohto fora clovek sem tam ziskava dojem , ze podstatnejsi je ten zvuk ..
a doprdele!biscuitPytkin píše:
hudba sa hlavne pozuva kvoli hudbe .. nie kvoli zvuku .. i ked pri citani tohto fora clovek sem tam ziskava dojem , ze podstatnejsi je ten zvuk ..
zvuk je samozrejme to nejdulezitejsi. bez nej by nebyla hudba.

teraz uz len, ze tie gitary zneju lacno tranzistorovo. predtym som si to neuvedomil hned, viacej ma zaujali bicieTonysss píše:Co t?eba takhle : A asi už kon?ím, kapela je spokojena a to je momentáln? podstatné. D?kuji všem za rady a ?as poslouchat.

Rastis: Ty jo, mně se ten zvuk kytar líbí a jako lacný tranzistorový bych ho neoznačil... V rámci žánru si myslím standard...
me ty kytary prijdou taky takovy nosovy s piskovejma vejskama. Plus teda ta posledni verze mi prijde moc natlacena a zaroven paradoxne prestalo se to trochu pojit dohromady. Co se tyce konzistentnosti, tak se mi to vlastne libi min nez ten uplne puvodni mix. Ten mel sice min vytazeny kontury, ale aspon ve stredech to drzelo pohromade a bylo to prijemnejsi na poslech. Sorry, ze jsem te nepotesil. Ale pokud jste s kapelou spokojeny tak ok;) Jo a vokaly jsou ted taky takovy moc sycivy bez stredu.