Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat. Nemáte někdo zkušenost s touhle kytarou.
https://kytary.cz/oscar-schmidt-oacefn-a-u/HN183298/
Děkuji
Nemáte někdo zkušenost s touhle kytarou?
Re: Nemáte někdo zkušenost s touhle kytarou?
Ja sa v gitarach prd vyznam, ale toto tvrdia skoro vsetci moji znami, co sa vyznaju:
- v tejto cenovej kategorii je kontrola kvality a naroky na materialy vo vyrobe pomerne nizka. Kvalita a zvuk sa menia kus od kusu. T.j. tvoja otazka nema vyznam. Ak chces vediet ako hra, jedine zajst do obchodu a vyskusat. Ak sa Ti bude pacit, kup si ten vystaveny ojazdeny kus. (nie novy zo skladu, ktory si neskusal)
- v tejto cenovej kategorii je kontrola kvality a naroky na materialy vo vyrobe pomerne nizka. Kvalita a zvuk sa menia kus od kusu. T.j. tvoja otazka nema vyznam. Ak chces vediet ako hra, jedine zajst do obchodu a vyskusat. Ak sa Ti bude pacit, kup si ten vystaveny ojazdeny kus. (nie novy zo skladu, ktory si neskusal)
ako v prispevku vyssie: v tejto cenovej relacii a specialne pri akustickych gitarach treba vyberat konkretny kus v obchode. niektora nemusi dobre ladit, niektora moze mat zvukovy problem, niektora moze byt blbo nastelovatelna a tym padom blbo hratelna, a niektora moze zazracne prekvapit v dobrom, atd ... cize najst obchod, kde maju v danej cenovke vela kusov podobnych gitar a najst tu najlepsiu ...
suhlasim s vyssie uvedenym, kazdopadne sa od tej gitary neda ocakavat prakticky nic, nie je pouzite masivne drevo, cinske nastroje byvaju casto nenastavene, elektronika najlacnejsia mozna atd.
ak kupovat akusticku gitaru tak kvôli zvuku treba aspon masivnu prednu dosku, v tejto cenovej by som trochu veril mozno Cortu... ale inak by som asi isiel do starsieho nastroja...
ak kupovat akusticku gitaru tak kvôli zvuku treba aspon masivnu prednu dosku, v tejto cenovej by som trochu veril mozno Cortu... ale inak by som asi isiel do starsieho nastroja...