Věc se má tak, že momentálně bydlím v Praze v činžáku. Mám velikej problém s tím, že slyším sousedy nejspíš odněkud zeshora, ale bohužel je nemůžu vypátrat. Kdyby si občas někdo udělal mejdan, tak to přežiju, ale zkusil si někdo denně poslouchat jednu a tu samou písničku několik hodin dokola? Teď už teda pokročili a pouští za sebou tři stejné písně pořád dokola, ale to je prašť jako uhoď. Zjistil jsem že zvuk se přenáší příčkou mezi dvěma pokoji mého bytu. Takže co bych potřeboval vědět, je jestli se utlumením té příčky něco zlepší nebo jestli jsou to vyhozený peníze? Už jsem to tu docela prolezl a přečetl spoustu příspěvků o tom, jak odhlučnit byty, aby sousedi nenadávali, ale nenašel jsem tu nikde problém opačný. Máte s tím už někdo zkušenosti? Jsem tu v podnájmu a nechce se mi tu něco předělávat za desítky tisíc a po dvou letech všechno zase nákladně vracet do původního stavu. Už jsem docela zoufalej, tak snad někdo ví o jiným řešení než je stěhování (nechce se mi odtud, páč to mám blízko do práce, je to velký a za málo peněz). Popřípadě poraďte, jak nejlépe zjistit odkud ten zvuk leze. Byl jsem u sousedů co bydlí nad náma a ty nic neyslyší a oni to být nemůžou, protože bordel se děje i když oni tam nejsou, to už mám vypozorovaný. Díky za rady...