Kazde analogove zarizeni degraduje signal, pridava sum, zkresleni, atd. Samozrejme se bavime v teoreticke rovine, u kvalitnich krabic je ta degradace nepatrna.
Ale to je jedno, me jen zajimalo, proc proste linku nezapojujes do linky a jeste ji prohanis dalsim zesilovacem, coz jsi mi ted vysvetlil tim ze ta zvukovka nema linkovy vstup. To znamena, ze linku prohanis DAVem, ale pak ji teda zapojujes kam? Linku to apogee nema, takze to zapojujes zase do mikrofonniho vstupu? Nahore jsi psal, ze to zenes pres DAV, protoze je to lepsi zesilovac nez ten v Apogee, ale pokud to z DAVu zenes pres zesilovac v Apogee, stejne se mu prece nevyhnes a pak by imho bylo lepsi to do nej zapojit primo... Nebo mi neco dulezityho unika?
Odstranění praskání a šumu z nahrávky
Re: Odstranění praskání a šumu z nahrávky
Takže má větší vliv na kvalitu nahrávaného zvuku v tomto případě počet zařízení v nahrávacím řetězci, jak kvalita daného zařízení (D.A.V. vs Apogee One preamp).Tak bych to teď chápal, ale musím to zřejmě sám vyzkoušet
.

Do vysokoimpedančního nástrojového vstupu. Byl jsem poučen, že je to linka s vyšší citlivostí. Tím je ten preamp zvukovky mimo nebo ne?Kermitak píše: Linku to apogee nema, takze to zapojujes zase do mikrofonniho vstupu?
Naposledy upravil(a) Vrzalík dne 13 úno 2011 14:33, celkem upraveno 1 x.
linku do nastrojoveho vstupu ? tu zacina nieco smrdiet ..
Tak který ten preamp teda vlastně používám? 

Spust si 20dB pad a pohejbej hlasitosti tech klaves, mely by priblizne byt na polovine, melo by to pomoci.
Dík za připomínku, určitě vyzkouším. Ty klávesy na polovině přibližně byly.W.Cable píše:Spust si 20dB pad a pohejbej hlasitosti tech klaves, mely by priblizne byt na polovine, melo by to pomoci.