ODZVUČNĚNÁ komora na mikrofón
Re: ODZVUČNĚNÁ komora na mikrofón
špatně jste mě pochopili jde mi o komoru na vokály čistě. hudební podklady mám už v pc
E - MU 0404 USB, HSMW001, AKG 400, Akai mpd 18, Mackie MR-8, Samsung sync master 2243 24", Asus 3800, 2GB Ram,.... http://www.bandzone.cz/darceanddjkpe nebo http://www.myspace.com/mcdarce
plavajuca podlaha je KATASTROFA. ak mas taku izbu, kup si tam co najviac hunatych kobercov a umiestni ich co najblizsie k zdrojom zvuku a k mikrofonom. plati uplne vseobecne, nielen pre nahravanie, ale aj pre miesanie ci jednoduchy posluch hudby.Darce píše:díky s-core, taky jsem právě přemýšlel o něčěm podomácku vyrobeném, zkusím ješte poshánět nějaké věci atd. NO A CHLAPI VÍCEMÉNĚ SE CHCI JEŠTĚ ZEPTAT DO TÉ KOMRY POTOM... KOBEREC? páč mám plovoucí podlahu v místnosti což zřejme tlumit nebude ale težko říct jestli to je až tak důležite mit ten koberec
Ano, ale pokial by si to nahodou chcel riesit perfekcionisticky, tak aj vokaly maju basy.
A za druhe pises, ze mastrujes....to znamena, ze musis pocut co najlepsie. A kebyze si poriesis miestnost, kde robis muziku, aby bola v ramci Tvojich moznosti zvukuvo vyrovnana, urcite Ti na vokal postaci ten spominany filter a v lepsom pripade, nebudes potrebovat ani ten.
Teraz ma napada myslienka, ze teoreticky co das za filter aj so stojanom, by si si mohol DIY poriesit akustiku v celom priestore a pokial pracujes so zvukom, bude to pre Teba urcite prinosnejsia alternativa.
A za druhe pises, ze mastrujes....to znamena, ze musis pocut co najlepsie. A kebyze si poriesis miestnost, kde robis muziku, aby bola v ramci Tvojich moznosti zvukuvo vyrovnana, urcite Ti na vokal postaci ten spominany filter a v lepsom pripade, nebudes potrebovat ani ten.
Teraz ma napada myslienka, ze teoreticky co das za filter aj so stojanom, by si si mohol DIY poriesit akustiku v celom priestore a pokial pracujes so zvukom, bude to pre Teba urcite prinosnejsia alternativa.
Neni to moc rada, ale hunaty koberce po vlastni zkusenosti silne nedoporucuju, jinak se zblaznis z prachu, kterej budes mit vsude kazdej den.
Teď dělám teprve na první nahrávce, takže moje řešení berte s rezervou. Zdá se ale, že to funguje dobře.
Postavili jsme dřevěnou konstrukci z tenších hranolů a ověsili jsme ji nejdřív chlupatýma dekama a jako druhou vrstvu staré dekové spacáky. Pravda, musí se to často větrat
ale zvukově nám to zatím vyhovuje.
Postavili jsme dřevěnou konstrukci z tenších hranolů a ověsili jsme ji nejdřív chlupatýma dekama a jako druhou vrstvu staré dekové spacáky. Pravda, musí se to často větrat