Originální stopy slavných songů

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
nemo

Příspěvek od nemo »

zazz píše:
delay píše:Pár těhle věcí mám doma, ale vůbec jsem se do toho nepouštěl... Narazil jsem na to na jedný americký zvukařský škole, kde se studenti učili míchat tuhle "klasiku". Mě hlavně zajímal ten popis, jakým způsobem se docílilo toho a toho zvuku... určitě to může být přínos.
Ten popis se dá taky někde najít?
http://terryott.blogspot.com/2007_11_01_archive.html

popis nahrávání Beatles, hodně husté info..!

delay

Příspěvek od delay »

KEXIK: To fakt máte v palici jen zvuk nebo co? To je snad až na druhým místě...

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

k audiowarez serverům (včetně audionews a spol.) - nedávno jsem si projel antivirem softy, co jsem si odtamtud stáhnul a skoro ve všem něco je...většinou BackDoor Trojan Hupigon4 a podobní...takže download at your own risk...a v podstatě nikde na netu jsem nenašel ty konkrétní softy bez trojanů, je to ve všem, i v Air releasech, všude...no alespoň v těch wavech snad nic nebude...

docela by mě zajímalo, jak dostat z .exe souboru (konkrétně 90MB instalační soubor) ten trojan, když antivir se umí podívat do souborů, které jsou v tom exe zabalené, ale vyléčit to neumí, jen celé smazat...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Jindy2: a jak to souvisi s debatou o "multitrack masters"?

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

jen tak, že debata začíná linkem na warez server, tak jsem se chtěl podělit o nová zjištění, že tyhle "hodné" servery distribuují skrze audiowarez samé trojské koně...
ještě pro zajímavost - trojan hupigon
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 25 črc 2008 13:47, celkem upraveno 1 x.

vasek

Příspěvek od vasek »

nemo: ty beatles jsou na torrentu, hledá se to právě pod heslem "multitrack masters".

kexik

Příspěvek od kexik »

delay píše:KEXIK: To fakt máte v palici jen zvuk nebo co? To je snad až na druhým místě...
jealous guy je jedna z najlepsich popovych pesniciek vobec

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

je zajímavé, že za nejlepší songy jsou považovány dost často hodně pomalé věci...jako Jealous Guy, nebo Yesterday, které bylo v nějaké anketě vyhlášeno vůbec nejlepší skladbou v dějinách...potom se jenom směju těm, kdo kritizují pomalé BPM ve skladbách...

Odpovědět