Pomoc s mixem - electro - pop - rock
Re: Pomoc s mixem - electro - pop - rock
zní to fajn
Konečně už to klukům po těch letech hraje tak jak má, s tímhle už snad budou spokojený. 

novej mix mi prijde nejlepsi. bici zneji konkretnejc, ja bych trosku zatahnul tu otevrenou hihatku - moc mi vycniva. celkove mi to prijde celkem v pohode, ale bici me trosku iritujou. hlavne ve chvili, kdy se to rozjede, mi prijde ze bubenik usnul, cekal bych tam grady i od nej. ne co do intenzity, ale nejaky pekny prechody pres tomy, nebo jinej hybnej prvek, nebo neco co dava vedet o nejaky gradaci (na bici neumim
) - takhle mi to prijde strasne opatrny... mozna jsem mimo, ale tak to cejtim 
oprava: mozna ten cinel neni moc, ale nejak me tam unavuje - proto mozna ta tendence ho zatahnout, zjemnit.. asi me sere to umcaca

oprava: mozna ten cinel neni moc, ale nejak me tam unavuje - proto mozna ta tendence ho zatahnout, zjemnit.. asi me sere to umcaca

Jo to chápu, jen vím že tam nehraje živej bubeník, ale celý je to naťukaný myší.
jo neco na tom je. Chtelo by to v refrenu jeste trochu rozbalit. Kapela mi dala stopy vyjety z Reasonu a k tomu i midi, tak si s tim asi jeste trochu pohraju.
tak konecne hotovo. A zacina se delat na dalsi veci.
paci sa mi to aj hudobne, v gitarovych refrenoch sa mi zda ze citim nalady perfect circle
Zvuk peknej, hudba me nudi.
me ta basa prijde takova tupa, pridal bych zpev ...na stredech? kytary se mi libi, trochu mi u nich chybi mid signal, jinak fpoho, kapela ma budoucnost