Pomoc s renderingem!

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
bartykill
Příspěvky: 3
Registrován: 15 čer 2010 12:23

Pomoc s renderingem!

Příspěvek od bartykill » 17 čer 2012 16:27

Zdravím...dělám beaty v Fl Studiu 9 a nedávno jsem nainstaloval vsti Synthmaker 2.5. Funguje vpohodě, když si přehravám v flku instrumentálku, ve které jsem použil Synthmaker, zvuk je vpořádku, ale jakmile to renderuju, zvuky ze Synthmakeru jsou mimo rytmus všeho ostatního v instru. Poradí mi někdo, jakým posouvatkem či čudlíkem tohle mohu vyřešit?:) Není to první vstičko co mi toto dělá ale tohle je poprvé co mě to doopravdy s**e:D Děkuju

James L.
Příspěvky: 340
Registrován: 19 dub 2010 11:13

Re: Pomoc s renderingem!

Příspěvek od James L. » 17 čer 2012 21:29

Jestli ten plugin má latency, tak můžeš použít vestavěnou Delay Compesation, což najdeš v mixeru FL Studia (pro bližší info se podívej na youtube, stačí trochu hledat).

Nicméně moje zkušenost je taková (poslední kapka s tímhle barevným balastem říkajícím si DAW), že v mixu, před renderem je DC v pohodě a vše hraje jak má, ale při renderu se vše rozhodí a tenhle problém NEJDE nijak opravit.

bartykill
Příspěvky: 3
Registrován: 15 čer 2010 12:23

Re: Pomoc s renderingem!

Příspěvek od bartykill » 18 čer 2012 17:13

Takže pokud mi nepomůže kdyz vyladím delay compensation, jedina rada je vymenit muj software jo?:D Tak v tom pripade chci poradit kterej si mam vybrat v pripade ze se mi libilo flko?....bylo jednoduchy designove, kompatibilni se vsim co sem potreboval a v nicem me neomezovalo vzhledem k mym potrebam:)

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Pomoc s renderingem!

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 18 čer 2012 18:22

proc si nevyrenderujes samotnou stopu se synthem a nenasadis ji zpatky posunutou v case tak, aby sedela?
nebo nenahrajes jen output skladby pri prehravani?

bartykill
Příspěvky: 3
Registrován: 15 čer 2010 12:23

Re: Pomoc s renderingem!

Příspěvek od bartykill » 18 čer 2012 20:05

Nejsem blbej taky me to napadlo ale me de o ten princip...rad bych delal hudbu s tim abych nemusel kvuli chybam v DAW nebo v cem vymyslet alternativy pro kvalitni kompletaci mp3 souboru...proste bych rad vyresil problem nez ho obesel

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Pomoc s renderingem!

Příspěvek od TOM-Thak » 19 čer 2012 11:27

2bartykill: Tak na to je jediná rada.. kup si MAC s Abletonem nebo Logicem a nebudeš mít problémy se software chybama.
Jakmile seš na PC cubase, FL studio apod. tak se pro elektronickou music budeš stále potýkat s chybama a kompatibilitou s různým HW apod.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Re: Pomoc s renderingem!

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 19 čer 2012 11:44

oddelil bych hw kompatibilitu a software; zrovna logic (na macu) je prehlidka bugu. ableton asi min, ale taky pada. proste je treba se smirit s tim, ze zadny daw neni dokonaly, taky rad hledam systemovy reseni, ale vetsinou je rychlejsi zatnout celist a vyresit vec nejakou klickou.

Odpovědět