posuvanie tracku

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
QOX
Příspěvky: 38
Registrován: 04 zář 2006 10:33

posuvanie tracku

Příspěvek od QOX » 05 zář 2006 13:48

Pozdravujem Vas
Vie mi tu niekto poradit? Uvediem priklad- Ma zmysel nahrat track rockovej gitary, potom zduplovat track posunut duplikat v case (minimalne) a rozhodit to do panoramy?
Nerozhadze mi to fazu?
Duplovat gitarovu stopu tak ze to muzikant zahra dvakrat sa mi celkom osvedcilo ale ci to funguje aj ked to skopirujem lebo v podstate to bude do bodky to iste.
Neviem ci som to nenapisal ako hotentot :)
Akai dr16, genelec 1029, alesis mkII, Mackie 8bus 32, Yamaha 01V, Hercules 16/12, M-Audio adiophille 2496, Line6 Guitarport, AKG K141

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 05 zář 2006 13:52

rozhadze to fazu a neoplati sa to robit ;)
zdvojenie znie ovela presvedcivejsie.

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 05 zář 2006 13:58

QOX.. duplovanie je jednoduchsie ale neprirodzene. Ak jednu stopu troska posunies a hodis do pan-u.. tak sa ti to nebude bit s fazou... Ale aj tak je to take.. divne.

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 05 zář 2006 14:02

Uz sa tu o tom kecalo viacej razy. To co pises ako tak funguje a robi to dojem sterea, ale je to nepouzitelne na mono.

http://www.electrozone.cz/viewtopic.php ... highlight=

Nahrat dvojmo je najistejsi vysledok.

QOX
Příspěvky: 38
Registrován: 04 zář 2006 10:33

Příspěvek od QOX » 05 zář 2006 14:08

no to chapem ze lepsie je to nahrat dvojmo fyzicky ale ked ten gytarista ma tuleniu nemoc a nahravam tu prvu stopu cca 3 hod tak uz potom nemam nervy na tocenie duple :)))
A viete mi povedat naco je v cubase to posuvanie stopy v case? Myslim to co je to pod panoramou a volume na kazdej stope.
Ja moc cubase nepouzivam ale vsimol som si to tam.
Akai dr16, genelec 1029, alesis mkII, Mackie 8bus 32, Yamaha 01V, Hercules 16/12, M-Audio adiophille 2496, Line6 Guitarport, AKG K141

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 05 zář 2006 14:10

QOX píše:no to chapem ze lepsie je to nahrat dvojmo fyzicky ale ked ten gytarista ma tuleniu nemoc a nahravam tu prvu stopu cca 3 hod tak uz potom nemam nervy na tocenie duple :)))
A viete mi povedat naco je v cubase to posuvanie stopy v case? Myslim to co je to pod panoramou a volume na kazdej stope.
Ja moc cubase nepouzivam ale vsimol som si to tam.
koli manualnej kompenzacii latencie niektorych pluginov. nie vsetky hlasia svoju latenciu a automaticka kompenzacia vtedy nefunguje.

QOX
Příspěvky: 38
Registrován: 04 zář 2006 10:33

Příspěvek od QOX » 05 zář 2006 14:12

Tak dakujem idem checknut tie starsie prispevky na tuto temu.
Akai dr16, genelec 1029, alesis mkII, Mackie 8bus 32, Yamaha 01V, Hercules 16/12, M-Audio adiophille 2496, Line6 Guitarport, AKG K141

Odpovědět