Problem s MPC 1000 pri sekaní samplu

Ozvučení, nahrávání, mixáž a mastering
Odpovědět
Uživatelský avatar
System records
Příspěvky: 7
Registrován: 17 srp 2011 01:00

Problem s MPC 1000 pri sekaní samplu

Příspěvek od System records » 23 kvě 2012 23:48

Zdravím

Mám taký menší problém vždy ako náhle sekám sampel tak vyhodí mi to problem s CPU a MPC zamrzne. Neviem čím to môže byť..
Poradte mi čo mám robiť ? :(

Uživatelský avatar
W.Cable
Příspěvky: 858
Registrován: 07 lis 2007 09:45

Re: Problem s MPC 1000 pri sekaní samplu

Příspěvek od W.Cable » 24 kvě 2012 07:25

Mne se stavalo, ze mi MPC 2000 take sem tam zamrzlo, zpusobovala to zipka zastrcena v mechanice. Reseni je naloadovat samply, vytahnou zipku, udelat co potrebuju, vlozit zipku a ulozit. Mimochodem kamaradovi s MPC 4000 se to stavalo s CD mechanikou a reseni bylo uplne stejne.
Ale nevim jestli je to take tvuj pripad, zkus se vice rozepsat a mozna i vyfotit tu hlasku.

jsm
Příspěvky: 52
Registrován: 11 dub 2009 12:45

Re: Problem s MPC 1000 pri sekaní samplu

Příspěvek od jsm » 28 kvě 2012 15:29

Jak dlouhej sample sekáš a kolik MB paměti máš v mpc?

CliffhAnger
Příspěvky: 97
Registrován: 18 srp 2009 12:30

Re: Problem s MPC 1000 pri sekaní samplu

Příspěvek od CliffhAnger » 28 kvě 2012 18:14

Určitě zkus reinstalaci OS jestli nepomůže, ikdyž spíš asi ne. Potom bych to zkusil se základní 16 MB paměti jestli to nezpůsobuje paměť - podle mě zde bude problém. Jinak možná opravdu problém s CPU, ale tomu se mi nechce věřit. Dávaji se do toho dobrý kousky. Sample nahráváš přes vstupy z externího zdroje nebo je to sampl z karty načtený?

Uživatelský avatar
System records
Příspěvky: 7
Registrován: 17 srp 2011 01:00

Re: Problem s MPC 1000 pri sekaní samplu

Příspěvek od System records » 30 kvě 2012 02:42

jsm : Tak asi 20s niekedy aj 30s...pamäť som dokupoval pred nedávnom 128mb ram a cf mám 4g tak neviem prečo mi to robí..

CliffhAnger : Neviem či to bude problém s CPU bo som pred nedávnom kúpil to MPC ale môže byť netvrdím to..sample berem s cf karty ale chcem si dokupiť externý do toho vraj sa lepšie ťahajú tie sample s toho..

Inak mpc mi vždy zamrzne vtedy ak to konvertujem do sterea ale ak to dávam do mona ako je v tom menu PATCHED PHASE a SLICED SAMPLES tak to je v pohode..

jsm
Příspěvky: 52
Registrován: 11 dub 2009 12:45

Re: Problem s MPC 1000 pri sekaní samplu

Příspěvek od jsm » 30 kvě 2012 09:02

A ty nahráváš sample z CF karty přímo do chopperu??? MPC totiž po nahrání samplů z cf karty pracuje pouze s operační pamětí a tvých 128mb na 30sek sample musí stačit. Pokud to tak děláš, zkus samply nejdříve nahrát a pak až stříhat.

Uživatelský avatar
System records
Příspěvky: 7
Registrován: 17 srp 2011 01:00

Re: Problem s MPC 1000 pri sekaní samplu

Příspěvek od System records » 12 čer 2012 21:27

Zdravím tak asi som došiel na problém mám len JJ os free verziu a tie free verzie su dosť problémové...Inak ak sa možem spýtat chcem do mojho MPC JJOS1 lenže treba tam heslo je mi jasné že to nebude zadarmo len potrebujem vedieť či sa netreba báť o svoj účet svojej karty na tom PAYPAL neverím tomu :D

Odpovědět