Ahoj,
chci nahrát elektroakustiku přes externí zvukovku Steinberg UR22mkII do PC pomocí Adobe Audition 3.0. K tý zvukovce je ještě program Cubase AI, který se zvukovkou v pohodě spolupracuje a podařilo se mi přes něj zvuk do PC nahrát. Což znamená, že problém musí být jedině v nastavení Adobe Audition 3.0, nebo v kompatibilitě zvukovky a Adobe.
Při spuštění Adobe mi okamžitě vyskočí hláška: The audio input is not activated. Recording audio is not possible. Please check your input configuration. V Adobe mám v Nastavení Audio Hardware nastavený vstup i výstup pro Yamaha Steinberg USB ASIO i číslo inputu mi sedí, ale Adobe mi pořád hází tu stejnou hlášku. Všechno ostatní kolem zvukovky funguje, jak má.
Nevíte, kde je problém? Je Adobe se Steinbergem kompatibilní?
Problém s nahráváním do Adobe Audition
-
Re: Problém s nahráváním do Adobe Audition
Asi ti to moc nepomôže, ja mám Steinberg MR816, a v Audition mi to funguje bez problémov - teda, kým mám zapnuté ASIO, s iným nastavením to blbne. Takže Adobe a Steinberg kompatibilný je...
Ale ono to je firewire zvukovka, ty máš USB, ale ASIO funguje, Audition s tým nemá problém.
Skús si nainštalovať ASIO4ALL, či to náhodou nepomôže, keď sa to bude routovať cez to...
Ale ono to je firewire zvukovka, ty máš USB, ale ASIO funguje, Audition s tým nemá problém.
Skús si nainštalovať ASIO4ALL, či to náhodou nepomôže, keď sa to bude routovať cez to...
-
A víš, že to pomohlo.
ASIO4ALL jsem měl, ale stačilo jenom updatovat a jede to. Díky moc!

No, skvelé, tak to je prvý krát, čo som tu niekomu pomohol 
Ale aj tak - ono ASIO4ALL by som v tomto okamžiku považoval skôr za berličku, predsa len, je to pridaný medzičlánok a tak zvyšuje latenciu... Správne by to malo byť napriamo, takže kým to funguje - super, ale hľadal by som príčinu, prečo to nechce ísť priamo...

Ale aj tak - ono ASIO4ALL by som v tomto okamžiku považoval skôr za berličku, predsa len, je to pridaný medzičlánok a tak zvyšuje latenciu... Správne by to malo byť napriamo, takže kým to funguje - super, ale hľadal by som príčinu, prečo to nechce ísť priamo...
-
Bylo by lepsi nastavit ASIO primo v adobe, podle me tam budes mit nastavene neco jineho...
S jakou kvalitou do studia přijdeš, s takovou kvalitou odejdeš!!!