Reportáž - Poslech Tannoy Reveal 8D, KRK RP-8 a ADAM A7
Já sem sice psal, že A7 má málo basů, ale jednalo se o provnání s 8D a RP8. Také jsem psal, že A7 je subjektivně nejvyrovnanější na poslech, čímž jsem vyjádřil, že ačkoli se jeví jako "bez basů! není tomu tak...Pytkin píše:delay " nezaskodilo by , keby si spravil merania tych reprakov .. totiz mozno je vsetko naopak .. A7 nema malo basov .. ale naopak .. 8D ich ma vela ..
Ještě jeden zásadní rozdíl sem vnímal. A7 nebyly cítit, ale především 8D člověk cítí i na těle, přesto že bassreflex je vzadu, podobný efekt mají i RP8. Ale to je logicky dáno konstrukcí repra...
A měření bude, vsadím se že místnost kumuluje basy a nebyla pro test nijak ideální...
- SoundsFine
Mno je fakt ze mi u Adamu chybi basy, a to je ta 60/100 W verze, ovsem ten prostor ten je fakt vyborny, vsechny consumer grade bendy ted zni jako bezdetailni podekove plastaky.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."