Brooklyn: jtj, ty akordy tam jsou jednoduchý...ale ve výsledku by z toho stejně byly noty který acid chtěl...no a potom, proč bych se namáhal, když tohle a miliony dalších skladeb jsou na netu už v midi...
Jindy2 píše:Brooklyn: jtj, ty akordy tam jsou jednoduchý...ale ve výsledku by z toho stejně byly noty který acid chtěl...no a potom, proč bych se namáhal, když tohle a miliony dalších skladeb jsou na netu už v midi...
jasny, kdybych to vedel, taky bych si obstaral mid.
Mno ja bych se zase naucil hrat tak jak hral Liam, dava vubec nekdo krom toho genia ty rymty nazivo? Me to nejak ne a ne trefit, pri predstave ze bych si nejen paterny ale cely track hral nazivo do midi... noo.. i kdyz trik bude asi v nizsi pri nahravani rychlosti (dle informaci i primeho srovnani jsou tracky na experience o neco malo zrychlene nez predchozi releasy tracku se stejnymi nazvy).
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
to jel z nějakýho sequenceru nebo buhví z čeho, je to zkvantizovaný...i tak není těžký ty akordy zahrát naživo v tom rytmu - ta rychlost už bejt problém může...když si nastavíš transpozici na C# a hraješ to v harmonic moll, zahraješ to celkem lehce...
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 14 črc 2008 14:55, celkem upraveno 1 x.
mě jenom celkem uniká k čemu ti to bude, když to budeš umět zahrát naživo...já to tady na mojí polovyvážený v 140 BPM možná dám, musel bych to chviku cvičit a nevim, k čemu by mi to bylo...