Poslední dobou nějak moc utrácím, ale nový přírustek do sbírky - SansAmp Classic od Tech21 (originál z 90. let) mi doopravdy udělal radost. Rozmanitost nastavení, kterou nabízejí 4 potenciometry, 8 dip switchů (např. Speaker Edge,Close Miking, Vitage Tubes...) a třípolohový přepínač na vstupu je fantastická a hlavně ty změny fungují přesně jak výrobce uvádí v manuálu. Opravdu je zde cítit snaha o plně analogovou simulaci Marshall, Mesa Boogie nebo Bassmana od Fendera. Jediné, co bych mohl vytknout je právě velikost dip switchů, která efekt odsuzuje spíše pro studiové použití, neboť v rychlosti na pódiu to půjde hodně špatně - vcelku dobré je na to trsátko, prsty to nejde. Jinak to samozřejmě nereaguje na dynamiku a pocit z hraní je takovej plochej, holt flašky se nahradit nedaj, ale vejde se to do kapsy

.
No, a tak jsem si včera trochu hrál, trochu mixoval a vy nyní můžete posoudit SansAmp zvuk.
nebo
http://www.fileden.com/files/2008/4/23/ ... ghtmix.mp3
Zároveň jsem chtěl vyzkoušet i novou akustiku LAG v mixu a přidal se i kamarád s malým crashem a bubínkem (v paneláku prostě víc nelze). Kopák suplovalo několik "tupých" úderů na vrchní desku akustiky. Nakonec sem tam nahrál basu, ale ta je zralá na ránu, nemá žádný středy a blbě prolejzá, se*e mě. Celkově to proběhlo hodně rychle a je to samozřejmě znát na timingu. Mixoval jsem až v noci na sluchátkách a teď mám pocit, že se to kácí trochu doprava a bubínek je málo. Jinak je to skoro bez dynamiky, jen verby a EQ.