Šum v počítači a pri nahrávaní
Šum v počítači a pri nahrávaní
Zdravím
mám taký problém že keď som na počítači počujem taký divný šum, počujú ho aj ľudia s ktorými volám cez skype a je ho počuť aj keď niečo nahrávam. už ma to dosť štve tak sa tu chcem spýtať či niekto nevie čo by s tým mohlo byť. Za odpoveď ďakujem.
mám taký problém že keď som na počítači počujem taký divný šum, počujú ho aj ľudia s ktorými volám cez skype a je ho počuť aj keď niečo nahrávam. už ma to dosť štve tak sa tu chcem spýtať či niekto nevie čo by s tým mohlo byť. Za odpoveď ďakujem.
Re: Šum v počítači a pri nahrávaní
Toto neni to spravne forum, ale OK. Aku mas zvukovku a mikrofon?
problem bude že tam maš šum , ..musiš ho odstranit , ked tam nebude tak to bude v poriadku jak nove 

Jasne, lenze akym softom sa to odstranuje? Vies nieco odporucit? Da sa to stiahnut free ?
(ja sa v tom moc nevyznam, mne pocitac nesumi, ale skor huci )
(ja sa v tom moc nevyznam, mne pocitac nesumi, ale skor huci )
staci vypnut zvuk , MDu v tvojom pripade pocitac 

ja si tu robim srandu zo skypemana
a od včera sa neviem zbavit pukania vo zvuku .. ked som pokusne instaloval asio for all na xenyx usb ..čo použivam na muziku z PC. Sucitim z tebou hagy95 je to na nasranie. 

panbuh te potrestal
dôvodov môže byť vela...
šum pri Skype bude zrejme príliš vysoký vstup z mikráku ale tipujem že používaš zabudoaný pc mikrák alebo kúpený v hypermarkete za pár drobných ... (netvrdím že to je presne ono, ale začínam postupne
)
a pri reprodukcií hudby z pc cez zvukovku je potrebné poriadne skontorlovať nastavenia samotnej zvukovky vs. pc
(latencia, samplovanie, frekvencia,...)
šum pri Skype bude zrejme príliš vysoký vstup z mikráku ale tipujem že používaš zabudoaný pc mikrák alebo kúpený v hypermarkete za pár drobných ... (netvrdím že to je presne ono, ale začínam postupne

a pri reprodukcií hudby z pc cez zvukovku je potrebné poriadne skontorlovať nastavenia samotnej zvukovky vs. pc
(latencia, samplovanie, frekvencia,...)
ja som použival pc mikrofon hodne aj s integrovanou zvukovkou , ale si už nepamatam či tam je aj nejake separatne nastavenie gainu. tak dudasova pripomienka o nespravnosti fora je namieste jak aj žiadost o informacie o hradware,. tenke kabliky pc mikrofonov sposobuju daleko vyši šum ako normalne mikrofony..niekedy pomohlo tusim povypinanie zbytocnych vstupov. ... Teraz už mam dost dlho v biose vypnutu itegrovanu tak nevim
snad som odčinil svoj hriech , a boh hudby mi opravi moje pukanie..bo som to vyriešil zapnutim mp3prehravača do zosiku 

aj ja... aj ja....
aj ja som si robil srandu s tym softwarom na odstranovanie sumu !!!
paneboze, prosim oprav mi to DVD, co nam od vcera nejde! prosim !
aj ja som si robil srandu s tym softwarom na odstranovanie sumu !!!

paneboze, prosim oprav mi to DVD, co nam od vcera nejde! prosim !
Naposledy upravil(a) MDudas dne 26 led 2014 19:11, celkem upraveno 1 x.
nerozoznavas v tom sume ak hlasy ? pocul som uz o pripadoch ze v skype bolo pocut hlasy zo zahrobia... zrejme tam microsoft zaimplementpval plugin na prepojenie na druhy svet...
zombies!!! 

pozrel som sa do nastavenia Asio a čo nevidim.
Input a Output si to rozdavali nakrátko

https://www.izotope.com/en/products/audio-repair/rx/
Nenasiel som vhodnejsi thread tak to davam sem, bola teraz sirsia debata vo Video Game Musicians grupe o probleme so sumom, najma zo strany dodavatela/klienta a vela ludom pomohlo z pekla prave Izotope RX 3. Tak ked bude mat niekto problem so sumom nech to oskusa
Nenasiel som vhodnejsi thread tak to davam sem, bola teraz sirsia debata vo Video Game Musicians grupe o probleme so sumom, najma zo strany dodavatela/klienta a vela ludom pomohlo z pekla prave Izotope RX 3. Tak ked bude mat niekto problem so sumom nech to oskusa

Jestli mas notebook, tak zkus na chvili vypnout zdroj a jet jen na baterky. Zmizi to? Obecne tyhlety "divny sumy" dela spatny filtrovani zdroje (at uz ve zvukovce, v zesilovaci beden nebo primo ve zdroji).hagy95 píše:Zdravím