Velikost režie ve studiu ?
-
Velikost režie ve studiu ?
Mám konkrétní dotaz na místnost kterou mám k dispozici. Je to 3900x4800x2200. Má vůbec cenu uvažovat o tom jestli investovat do přestavby na solidní režii ?
Re: Velikost režie ve studiu ?
To je skoro značka ideál, ne? (tedy pokud to zamýšlíš na délku, nikoli na šířku)zajíc zvědavec píše:Mám konkrétní dotaz na místnost kterou mám k dispozici. Je to 3900x4800x2200. Má vůbec cenu uvažovat o tom jestli investovat do přestavby na solidní režii ?
Co to zkusit takto?:

Nebo takto:

-
...aha, tuto informaci jsem nějak vypustil. To je DOST nízký strop...
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
-
btw, da sa nejak inteligentne riesit akusticka haluz nizkej steny, v pripade ze nie je moznost prehlbit/zvysit ? skratka nejak potlacit aspon trochu ten efekt nizkej steny.,
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket
-
jojo de to ale myslím že to nebude nikdy tak dobré jako mít už dobře nastavenou velikost předem. přinejhorším to zkusím z nízkým stropem a následnou úpravou. Ono to neni až zas tak jednoduché prokopat podlahu ve sklepě. Může se tím dost narušit statika domu. I když myslím že o 50cm by to nemuselo vadit.
ivo: no sak to, ze kam to umiestnit... alebo po celom strope? imho asi sa budem musiet poobzerat po nejakych tensich difuzoroch nech to tam nie je o moc nizsie ako je..
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket