za kazdy nazor predem děkuji
odkaz: http://uloz.to/1927805/pepeline.mp3
klidně nebráním tiluphtrack píše:nemám se jít umlátit židlí?
skoda, me se zda, ze by se s tim zpevem dalo jeste dost pracovat...mozna ze ale ta suchost ma nejake zvlastni kouzlo, nevim no, tezko rict...djjohny4 píše:ZPĚV-vyslovne prani pepeline ze nechcou ve spevu zadny hall a hoodne vystrcit. takze jsem to nechal na práni tak jak to je.
no mně právě přišlo, že se ti to moc nelíbí. já jsem slyšel jenom část, není to sice můj šálek čaje, ale poslouchat se to dá. aspoň to není umělé jako tvoje tracky.Jindy2 píše:Ale Mirku, co te zere, ze se mi to libi? No, mozna to neni zrovna objevnej novatorskej track, ale me se proste fakt libi, jsem na tyhle veci znejici jako rock kombinovanej s freestyle celkem vysazenej no. Spatna hudba to urcite neni a neni duvod tohle tema zanaset OT. Ja akorat cekam, zda mi autor odpovi, coz bych rad a nemusis do toho zasahovat.
Ty bicí by možná šly ještě upravit částečně nějakým multibandemdjjohny4 píše: BICI- to byl pro mně oříšek udělat cele bici do hotova abych to mohl nahrat do 2 kanalove zkukovky,
bohuzel dle meho vkusu jsem se netrefil do pomeru owerheadu a zbytku takze kdys chci přidat bici je tam moc hi-hat.
snad se to v blizke době změní![]()