Mám takový problém, který mě trošku žere. Při snížené cutoff až skoro nadoraz je slyšet praskot - lupance. Nevím jestli je to normální, ale myslím si že ne... Použitý je VST Renegade
Hmm zvlastni ja zadny praskot neslysim (ze by problemy s latenci u tebe?), jen nejaky lehky distortion jako by tam narustal preriodicky v urcitych chvilich, dohanels to eq - myslim trosku postelovat urovne za cutofem? a jak jsi na tom s hlasitosti, u basy neni problem snadno to prebudit a jit do zkresleni )
ak si myslel ten ' click ' na attacku tak to je potom chyba softwaru...niektore sw s tym maju problem ked mas odfiltrovany oscilator, tak ti amp attack na nule puka, klika...napr. Photone..pomoze posunut attack ako si to urobil ale zvuk uz nebude mat potom tak tvrdy nabeh....
ako je mozne ze betatesteri to nezaregistrovali ? ...treba to dat na buglist...v dnesnej dobre som sa s tym uz ozaj davno nestretol zeby toto soft robil..
bassline klud toto robi aj kopa HW.. napriklad aj mQ toto robilo pri hodne zatiahnutom filtri.. mam pocit ze aj na viruse Ccku som to zaregistroval... uvidis ze aj blofeld ti to bude robit
nemaluj certa na stenu ...na TI cku som si to nevsimol....ale mozno to fakt robi, len som si to v tom zhone neuvedomil...a co sa tyka SW....tak za poslednu dobu som toho pocas noveho roka skusal vela a nikde som to nezaregistroval..schvalne sa na to teraz pri testovani zameriam
btw tvoja sexy supernova to myslim nerobi, a to som na nej obalky a filter hodne dlho skusal