Zdravíme,
zkoušíme, studujeme, ale pořád to není ono... jak docílit ještě větší šířky sterea?
j&r
Zvuk
Re: Zvuk
Pozoruhodná skladba, zaslúžila by si profi prístup. Mne tam akosi absentuje širší stereorozmer... možno poriešiť lepšie v mixe. Mix externe si neviem pri takejto veci predstaviť, ale možno ma názory odborníkov vyvedú z omylu... 

Mně to stahuje uši celkově takovým až přiliš digitálním thin soundem, přijde mi to celý jako prohnaný přes LPF s šířkou pásma do 7 až 8 kHz, nad tuto mez žádný vyšší harmonický od žádnýho zvuku ani vokálu fakt pořádně neslyším. A doplňovat chybějící harmonické frekvence zvuky se základním tónem vyšším než tato mez je pro mne tedy taky nepřípustné, prostě to působí ještě víc uměle. Exciter bych v tomto případě neviděl jako řešení, ale vyřešil bych to tak, že aspoň ty zdroje zvuku, co obsahují slyšitelné vyšší harmonické alikvoty až do fyziologického limitu slyšení (cca 18kHz), bych nezastřel tím reverbem co všechny výšky nad několik kHz zcela zlikviduje, ale nechal bych to tam raději suchý, ale v celý šíři kmitočtového spektra.
Poslechni si analyticky některé z alb Mind.in.a.box a zamysli se nad tím, co je s vašim zvukem špatně. Jinak muzika fajn