2 problémy s FW 1814 od M-Audia....prosím o pomoc !
2 problémy s FW 1814 od M-Audia....prosím o pomoc !
:
1.Když se zapne zvukovka a pak PC….tak nefunguje až po restartu (takže musím startovat PC 2x
2.pto?áky…(myslím ty ¨¨nekonečn騨na zesilování sluchátek a Level)….po úspěšném zapnuti PC fungují jak mají ale později (neodhalil jsem kvůli čemu) přestávají být aktivní a zesilovat musím na Panelu v PC….
Nevím si rady…
Shamot
1.Když se zapne zvukovka a pak PC….tak nefunguje až po restartu (takže musím startovat PC 2x
2.pto?áky…(myslím ty ¨¨nekonečn騨na zesilování sluchátek a Level)….po úspěšném zapnuti PC fungují jak mají ale později (neodhalil jsem kvůli čemu) přestávají být aktivní a zesilovat musím na Panelu v PC….
Nevím si rady…
Shamot
Zdravím Shamote. To s těma po?ákama mně taky tyranizovalo a problém se vyřešil z aktualizací ovladačů a firmware. www.m-audio.com - stáhní si nejnovější verzi 5036.
Jestli máš zvukovku připojenou ke stolnímu PC, tak odpoj trafo a nech vypínač zvukovky stále zapnutý, bude se napájet přes FW a měl by být vyřešený tvůj druhý problém, protože se ti zvukovka zapne přesně v okamžiku když zapneš PC.
Jestli máš zvukovku připojenou ke stolnímu PC, tak odpoj trafo a nech vypínač zvukovky stále zapnutý, bude se napájet přes FW a měl by být vyřešený tvůj druhý problém, protože se ti zvukovka zapne přesně v okamžiku když zapneš PC.
mam najnovsie ovladace a problem s nekonecnym potencakom still herePetrPAN píše:Zdravím Shamote. To s těma po?ákama mně taky tyranizovalo a problém se vyřešil z aktualizací ovladačů a firmware. www.m-audio.com - stáhní si nejnovější verzi 5036.
kolega kupil fw1814 a skusali sme digital in out, a neslo nic ani von ani dnu, ani cez adat ani cez spdif...skusali sme vsetky dostupne ovladace k dnesnemu datumu, rozne kombinacie...vyzera to na vadnu kartu resp. jej digitalnu cast. alebo na to treba trik alebo iny hardware ako zavrete okno resp. kladivo - kolegove slova?
http://www.shagy.sk - zvuk nazivo aj v studiu