2 problémy s FW 1814 od M-Audia....prosím o pomoc !

Interní a externí zvuková rozhraní
Odpovědět
Uživatelský avatar
Shamot
Příspěvky: 14
Registrován: 05 úno 2004 23:26

2 problémy s FW 1814 od M-Audia....prosím o pomoc !

Příspěvek od Shamot » 03 lis 2005 08:38

:
1.Když se zapne zvukovka a pak PC….tak nefunguje až po restartu (takže musím startovat PC 2x

2.pto?áky…(myslím ty ¨¨nekonečn騨na zesilování sluchátek a Level)….po úspěšném zapnuti PC fungují jak mají ale později (neodhalil jsem kvůli čemu) přestávají být aktivní a zesilovat musím na Panelu v PC….

Nevím si rady…

Shamot

Uživatelský avatar
Shamot
Příspěvky: 14
Registrován: 05 úno 2004 23:26

Příspěvek od Shamot » 03 lis 2005 08:40

Děkuji předem za každou radu...

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 03 lis 2005 08:54

ten druhy bod nie je problem len FW1814 ale aj FW Audiophile (a myslim, ze vsetkch ostatnych od M-Audia s nekonecnym potencakom na sluchatkovom vystupe). problem nastane vtedy, ked sa spusti ASIO aplikacia. pri winampe funguje vsetko ako ma

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 03 lis 2005 09:31

poshook: nemas v ovladacom paneli take zafajkavatko s nazvom cca "disable asio aplication to use system mixer"? to by mohlo byt ono; na pci AP to nema ziadny zmysel zafajkavat, pac to nic nerobi, ale s tymto problemom to moze suvisiet?

PetrPAN
Příspěvky: 13
Registrován: 26 kvě 2004 07:01

Příspěvek od PetrPAN » 03 lis 2005 09:41

Zdravím Shamote. To s těma po?ákama mně taky tyranizovalo a problém se vyřešil z aktualizací ovladačů a firmware. www.m-audio.com - stáhní si nejnovější verzi 5036.

Jestli máš zvukovku připojenou ke stolnímu PC, tak odpoj trafo a nech vypínač zvukovky stále zapnutý, bude se napájet přes FW a měl by být vyřešený tvůj druhý problém, protože se ti zvukovka zapne přesně v okamžiku když zapneš PC.

Uživatelský avatar
Shamot
Příspěvky: 14
Registrován: 05 úno 2004 23:26

Příspěvek od Shamot » 11 lis 2005 18:17

Jo díky všem je to vyřešeno... :idea:

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 11 lis 2005 19:34

PetrPAN píše:Zdravím Shamote. To s těma po?ákama mně taky tyranizovalo a problém se vyřešil z aktualizací ovladačů a firmware. www.m-audio.com - stáhní si nejnovější verzi 5036.

Jestli máš zvukovku připojenou ke stolnímu PC, tak odpoj trafo a nech vypínač zvukovky stále zapnutý, bude se napájet přes FW a měl by být vyřešený tvůj druhý problém, protože se ti zvukovka zapne přesně v okamžiku když zapneš PC.
mam najnovsie ovladace a problem s nekonecnym potencakom still here

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 22 pro 2005 21:06

Poshook: Ahoj. Tak jsem začal používat mého FW1814 víc naplno a problém s potencákama mám taky. Už jsi to vyřešil?

shagy
Příspěvky: 181
Registrován: 19 pro 2004 21:03

Příspěvek od shagy » 30 říj 2006 17:22

kolega kupil fw1814 a skusali sme digital in out, a neslo nic ani von ani dnu, ani cez adat ani cez spdif...skusali sme vsetky dostupne ovladace k dnesnemu datumu, rozne kombinacie...vyzera to na vadnu kartu resp. jej digitalnu cast. alebo na to treba trik alebo iny hardware ako zavrete okno resp. kladivo - kolegove slova?
http://www.shagy.sk - zvuk nazivo aj v studiu

Uživatelský avatar
Ondrash
Příspěvky: 888
Registrován: 22 led 2005 10:43

Příspěvek od Ondrash » 31 říj 2006 09:28

Jenom taková blbá poznámka... nezapomněli jste SPDIF zapnout? Je to ta poslední záložka v panelu karty. Standardně jsou digitální porty muted....
:wink:

Odpovědět